رئیس آموزش و پرورش منطقه تسوج:

خیرین مدرسه یار ۱۲۰۰ میلیون ریال در تجهیز مدارس تسوج مشارکت کردند

خیرین مدرسه یار ۱۲۰۰ میلیون ریال در تجهیز مدارس تسوج مشارکت کردند
رئیس آموزش و پرورش تسوج گفت:در جشنواره اخیر خیرین مدرسه یار با تقبل مبلغ ۱۲۰۰ میلیون ریال نسبت به مشارکت در تجهیز مدارس همت گماشتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبسترنیوز ،رئیس آموزش و پرورش منطقه تسوج در سخنرانی خود در مسجدجامع تسوج جلب مشارکت‌های مردمی در امور خیریه را بهترین راه حل برای رفع مشکلات آموزشی و پرورشی دانست و گفت: امیدواریم با کمک خیرین زمینه مساعدی برای رفع دغدغه‌ها و مشکلات آموزشی برداشته شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از شبسترنیوز ،, شبسترنیوز, شبسترنیوز, رئیس آموزش و پرورش منطقه تسوج در سخنرانی خود در مسجدجامع تسوج جلب مشارکت‌های مردمی در امور خیریه را بهترین راه حل برای رفع مشکلات آموزشی و پرورشی دانست و گفت: امیدواریم با کمک خیرین زمینه مساعدی برای رفع دغدغه‌ها و مشکلات آموزشی برداشته شود, .,

 طهمورثی با تقدیر از تلاشهای جامعه خیرین مدرسه ساز در ساخت فضاهای مناسب آموزشی اظهارکرد : در اولین جشنواره خیرین مدرسه ساز و مدرسه یار تسوج که در ارومیه برگزار شد، با همت خیرین یک مدرسه شش کلاسه در تسوج توسط دکتر یوسفی و یک مدرسه سه کلاسه با همت جمعی از خیرین در یکی از روستاهای مورد نیاز در بخش تسوج احداث می گردد.

,  , طهمورثی با تقدیر از تلاشهای جامعه خیرین مدرسه ساز در ساخت فضاهای مناسب آموزشی اظهارکرد :,  , در اولین جشنواره خیرین مدرسه ساز و مدرسه یار تسوج که در ارومیه برگزار شد, ، با همت خیرین یک مدرسه شش کلاسه در تسوج توسط,  , دکتر یوسفی, دکتر یوسفی,  , و یک مدرسه سه کلاسه با همت جمعی از خیرین در یکی از روستاهای مورد نیاز در بخش تسوج احداث می گردد.,

وی  آموزش و پرورش را  بزرگترین فصل مشترک حاکمیت و ملت ذکر کرد و گفت : ما به تعامل و مشارکت آموزش و پرورش با سایر دستگاه های حقیقی و حقوقی معتقد هستیم. 

, وی,   , آموزش و پرورش را,   , بزرگترین فصل مشترک حاکمیت و ملت ذکر کرد و گفت : ما به تعامل و مشارکت آموزش و پرورش با سایر دستگاه های حقیقی و حقوقی معتقد هستیم.,  ,

وی یادآور شد: تعداد زیادی از فضاهای آموزشی بخش تسوج نیازمند نوسازی هستند که مصمم هستیم با همت خیرین مدرسه ساز  این امر تحقق یابد.

, وی یادآور شد: تعداد زیادی از فضاهای آموزشی بخش تسوج نیازمند نوسازی هستند که مصمم هستیم با همت خیرین مدرسه ساز,   , این امر تحقق یابد.,

طهمورثی حضور خیرین مدرسه ساز در تحقق عدالت آموزشی را بسیار موثر دانست و بیان داشت: خیرین  مدرسه ساز می توانند با اهدای یک خشت گامی برای مشارکت در کار خیر بردارند.

, طهمورثی حضور خیرین مدرسه ساز در تحقق عدالت آموزشی را بسیار موثر دانست و بیان داشت: خیرین,   , مدرسه ساز می توانند با اهدای یک خشت گامی برای مشارکت در کار خیر بردارند.,

  وی مشارکت در امر مدرسه سازی را محدود به مشارکت مادی ندانست و گفت : در جشنواره مزبور خیرین مدرسه یار با تقبل مبلغ ۱۲۰۰ میلیون ریال نسبت به مشارکت در تجهیز مدارس همت گماشتند لذا خیرین می توانند با زبان خود، مال خود و حمایت های معنوی خود در این مسیر خداپسندانه گام بردارند .

,   , وی مشارکت در امر مدرسه سازی را محدود به مشارکت مادی ندانست و گفت : در جشنواره مزبور خیرین مدرسه یار با تقبل مبلغ ۱۲۰۰ میلیون ریال نسبت به مشارکت در تجهیز مدارس همت گماشتند لذا خیرین می توانند با زبان خود، مال خود و حمایت های معنوی خود در این مسیر خداپسندانه گام بردارند .,

در ادامه مراسم که به تقدیر از خیرین مدرسه‌ساز آموزش و پرورش تسوج اختصاص داشت، با اهداء لوح تقدیر، از چند تن از خیرین مدرسه‌ساز و مدرسه یار تسوجیان مقیم ارومیه تجلیل به عمل آمد.

, در ادامه مراسم که به تقدیر از خیرین مدرسه‌ساز آموزش و پرورش تسوج اختصاص داشت، با اهداء لوح تقدیر، از چند تن از خیرین مدرسه‌ساز و مدرسه یار تسوجیان مقیم ارومیه تجلیل به عمل آمد, .]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه