دیدار جمعی از فرماندهان سپاه بوانات با امام جمعه شهرستان
امام جمعه بوانات گفت: امروزه بیش از پیش نیاز و حضور بسیج در کشور محسوس و ضروری است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از حرف رسا، در اولین روز از هفته بسیج فرمانده سپاه ناحیه بوانات به همراه جمعی از پرسنل ناحیه و فرماندهای رده های بسیج شهرستان بوانات با حجت الاسلام علی مدد زارع امام جمعه شهرستان دیدار کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حرف رسا, هفته بسیج, سپاه ناحیه بوانات,در این دیدار امام جمعه شهرستان بوانات ضمن تبریک فرا رسیدن هفته پر فروغ بسیج به آحاد جامعه و خصوصا بسیجیان شهرستان بر بیداری بیش از پیش بسیجیان و حضور در همه صحنه های سیاسی و اجتماعی و علمی تاکید کرد و گفت: در این دوران یعنی دوران جنگ نرم ،بسیجیان عزیز باید بیش از پیش حضوری موثر در این فضاها داشته باشند.
,حجت الاسلام زارع حضور آگاهانه در فضاهای مجازی و اینترنت را از ضروریات حضور بسیج برشمرد و اظهار داشت: بسیج یک نیروی عظیمی است که تمام دنیا روی آن حساب باز کرده و بعنوان یکی از ارکان مهم نظام می داند و این از خلوص و حضور بسیجیان عزیز نشات گرفته است که باید این خلوص و حضور حفظ شود.
,پیش از این نیز حسامپور فرمانده سپاه ناحیه بوانات گزارشی از عملکرد اقشار مختلف بسیج در شهرستان را ارایه کرد.
,

, ]
ارسال دیدگاه