مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سربیشه:

حدود1500 هکتار از اراضی کشاورزی سربیشه یکپارچه سازی شده است

حدود1500 هکتار از اراضی کشاورزی سربیشه یکپارچه سازی شده است
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سربیشه گفت: از ابتدای طرح تسطیح و یکپارچه سازی تاکنون 1493 هکتار از اراضی کشاورزی در شهرستان سربیشه یکپارچه سازی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  به نقل از آوای سربیشه سید حسن رضوی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی آوای سربیشه گفت: استقبال کشاورزان از طرح مذکور در ابتدا کم بوده است ولی تلاش بی وقفه همکاران این مدیریت در واحدهای ترویج و آموزش کشاورزی و بهبود تولیدات گیاهی و اداره آب و خاک و برگزاری کلاسهای آموزشی، بازدید های میدانی و راهنمایی های کافی رضایت مالکین را برای اجرایی شدن طرح مذکور فراهم آوردند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آوای سربیشه ,


 وی ادامه داد: در اجرای طرح تسطیح و یکپارچه سازی هزینه کامل مطالعات شامل نقشه برداری اراضی، تهیه کاداستر و تهیه نقشه مشخصات و گزارش طرح توسط شرکت های مشاور ذیصلاح توسط دولت تامین شده و مالکین هیچگونه هزینه ای در این خصوص پرداخت ننموده اند.

,
,


 این مسئول اظهار داشت: در مرحله اجرای پروژه، دولت 70 درصد از کل هزینه اجرایی را بصورت بلاعوض به کشاورزان پرداخت و 30 درصد باقیمانده توسط مالکین تامین شده است.

,
,


 رضوی به مشکلات موجود برای اجرای طرح تسطیح و یکپارچه سازی اشاره کرد و اذعان داشت: خرده مالکی شدید در منطقه و عدم رضایت کل مالکین نسبت به اجرای طرح با توجه به تعدد سلایق، عدم توان پرداخت سهم مشارکت بهره برداران بدلیل خشکسالیهای پی در پی در منطقه و کاهش شدید تولید محصولات کشاورزی و بالتبع کاهش درآمد کشاورزان، بالا بودن هزینه اجرایی طرح مذکور، متقاعد کردن مالکین جهت تاسیس شرکت تعاونی و ایجاد نظام بهره برداری هماهنگ در اراضی تسطیح شده را از مهم ترین مشکلات پیشروی این طرح برشمرد.

,
,


 وی در پاسخ به سوال عمده محصولات کشت شده در اراضی تسطیح شده گفت: با توجه به آزمایش آب و خاک در اراضی تسطیح شده محصولات گندم – جو – ذرت علوفه ای – سورگوم و جالیز قابلیت کاشت و تولید را دارا میباشند.

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه