مرگ خاموش پدر،حسن و حسنای اهوازی را یتیم کرد

مرگ خاموش پدر،حسن و حسنای اهوازی را یتیم کرد
فرید ناصرزاده پدر حسن16ساله، و حُسنای سه ساله، جمعه شب، خسته از سرکار به خانه کوچک خود برگشت، بعد از صرف شام به حمام رفته و دوش گرفت و برای اینکه سرما نخورد بخاری را روشن کرده و به خواب می رود. خوابی عمیق که باعث جدایی او از همسر و فرزندانش شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از اهوازنوین،شاید دوشب پیش وقتی حسنای سه ساله از پدرش خداحافظی می کرد تا به همراه مادر و برادر 16ساله اش حسن به منزل مادر بزرگش بروند؛ هرگز نمی دانست این خداحافظی تا چه مدتی طول خواهد کشید؟

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 

,

فرید ناصرزاده پدر حسن16ساله، و حُسنای سه ساله، جمعه شب، خسته از سرکار به خانه کوچک خود برگشت، بعد از صرف شام به حمام رفته و دوش گرفت و برای اینکه سرما نخورد بخاری را روشن کرده و به خواب می رود. خوابی عمیق که باعث جدایی او از همسر و فرزندانش شد. غافل از اینکه دودآبگرمکن بدون دودکش این آپارتمان 75 متری، چون راه خروجی به بیرون ساختمان پیدا نکرده، تمام دود و گاز و حرارت خود را به ریه های فرید تنها در خانه منتقل کرد و باعث بی پدر شدن دو فرزند اهوازی شد.

,

 

,

نسرین همسر فرید که شاغل است صبح روز شنبه بی خبر از حادثه ای که دیشب برای شوهرش پیش آمد فرزندانش را به مادربزرگشان سپرده و به سرکار رفت، غروب ساعت هشت شب برای برداشتن چیزی به منزلش برمی گردد که با جسم کبود و بی جان همسرش مواجه می شود.

,

 

,

بله این بار قرعه ی مرگ خاموش به نام پدر این خانواده کوچک در منطقه خیابان هشت فاز سه کوی ملت اهواز رقم خورد و آبگرمکن، حسن و حسنای اهوازی را بی پدر کرد.

,

حسنای سه ساله هنوز از رفتن پدر چیزی نمی داند، دو روز است که بهانه دیدن پدر را می گیرد و حسن برادر نوجوانش که دو روز است لب به غذا نزده در شوک از دست دادن پدر بزرگترین پشتوانه زندگیش، مستأصل مانده که چطور خواهرکوچکش را آرام کند...؟!

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه