فردا شب:

مستند «مسافر طوفان» از شبکه مستند پخش می شود

مستند «مسافر طوفان» از شبکه مستند پخش می شود
گروهی از باستان‌شناسان ادعا کرده‌اند که کشتی عظیم نوح پیامبر در منطقه کوهستانی واقع در شرق ترکیه ارام گرفته است اما روایتهای متناقضی در این خصوص وجود دارد. مستند تلویزیونی «مسافر طوفان» با کاوش در اعماق تاریخ سعی دارد از زاویه دیگری به کشتی نوح بپردازد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مستند تلویزیونی "مسافر طوفان" فردا  ٤ آذرماه در ساعت ٢٢ از شبکه مستند پخش می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

مسافر طوفان” نام اولین فیلم ساخته شده در ایران است که با نگاهی باستان شناسانه به حضرت نوح  و سنگواره کشف شده از کشتی نوح در کوههای آرارات ترکیه می پردازد.

,


عوامل «مسافر طوفان» ضمن بررسی و تحقیقات جامع از آیات قرآن با موضوع داستان حضرت نوح و کشتی ، بررسی جامع کتاب مقدس و مقالات محققین در این خصوص که حدود یک سال به طول انجامیده است ، به مناطقی در کشور ترکیه از جمله روستای محشر ، تخت قهرمانان و کازان که به نوعی با موضوع کشتی و واقعه طوفان در ارتباط بوده سفر و اقدام به تصویر برداری از آن مناطق نموده اند.

,
,


لازم به ذکر است، این گروه ضمن سفر به دانمارک و مصاحبه با هنری نیسن نویسنده کتاب کشتی نوح، به کشور ایتالیا سفر کرده و نحوه ساخت کشتی های قدیمی و همچنین سنگهای توازن که نوعی از آنها در کشتی نوح به کار رفته را به تصویر کشیده اند.

,
,

مستند «مسافر طوفان» سال گذشته در جشنواره سینما شرکت کرده و جایزه ویژه شبکه مستند در جشنواره سینما حقیقت را از آن خود کرد.

,

عوامل این مستند تلویزیونی عبارتند از:

,

کارگردان و مدیر فیلمبرداری :علی عبدی پور
تهیه کننده : میر یوسف پیرانی
پژوهش و نگارش: میر یوسف پیرانی و علی عبدی پور
تدوین: نیما حسندوست

 

,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه