فرمانده انتظامی کاشمر خبر داد:

تصادف هولناک سمند با کامیون در محور کاشمر به شادمهر

تصادف هولناک سمند با کامیون در محور کاشمر به شادمهر
در اثر برخورد یک دستگاه سواری سمند با کامیون بنزدر محور کاشمر به شادمهر خراسان رضوی راننده سمند به طرز هولناکی جان باخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمر بصیر،فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر در تشریح این خبر گفت: در ساعت۱۳:۱۵ روزگذشته، یک فقره تصادف فوتی بین یک دستگاه سواری سمند با بنز ده تن در کیلومتر ۶ کاشمر به شادمهر به مرکز فوریتهای ۱۱۰اعلام شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشمر بصیر,

سرهنگ ابوالقاسم باقری افزود:با دریافت خبر، بلافاصله اکیپهایی از پلیس راه کاشمر، کلانتری ۱۲ قائم و نیروهای امدادی درمحل حاضر شدند.
وی افزود: بررسیهای اولیه از صحنه تصادف حاکی از برخورد بسیار شدید یک دستگاه سواری سمند به رانندگی فردی به نام علی ۳۱ ساله که از کاشمر به سمت شادمهر در حرکت بوده با یک دستگاه بنز ده تن که در جهت مقابل در حال طی طریق بوده است بود.

,
,

وی ادامه داد: تنها سرنشین سواری سمند که راننده آن بوده است در دم فوت و به سردخانه منتقل شد و راننده کامیون توانست از این تصادف دردناک جان سالم به در ببرد.
باقری در خصوص علت وقوع این تصادف دلخراش نیزاظهار داشت: بنا بر اعلام نظریه افسر تصادفات پلیس راه کاشمر علت تامه تصادف ، سبقت غیرمجاز خودرو سمند تعیین شد.

,
,


سرهنگ ابوالقاسم باقری در پایان ضمن ابراز تأسف از وقوع این حادثه غم انگیز،فوت راننده سمند را که از پزشکان متخصص مغز و اعصاب کشوربود، به خانواده آن مرحوم و جامعه پزشکی کشور تسلیت گفت.

,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه