طرح طلایه داران امر به معروف ونهی از منکر؛
طرح« طلایه داران امر به معروف و نهی از منکر » زمینه ساز گسترش معروف است
معاونت تشکلهای مردمی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی گفت: عملیاتی کردن طرح طلایه داران امر به معروف و نهی ازمنکر را زمینه ساز گسترش معروف و برچیده شدن منکرات در جامعه می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فراهان خبر، حجت الاسلام صفر قربانپور، رئیس سازمان تبلیغات استان مرکزی در دوره آموزسی طلایه داران امر به معروف و نهی ازمنکر گفت: مومنان در هر نقطه ای از عالم موظفند جامعه را به سمت نیکی حرکت دهند و با نهی ازمنکر همه را از بدی ها، پستی ها و پلشتی ها دور بدارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فراهان خبر, فراهان خبر,,
وی فضای امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه زنده دانست و افزود: بی تفاوتی در برابر این فریضه مشکلات و معضلاتی را برای جامعه در پی دارد، اشاعه بی حجابی، منکرات شبکه های اجتماعی، تحریف در عزاداری ها و هنجار شکنی در سطح جامعه، نشان از ضرورت اجرای این فریضه است.
,,
معاونت تشکلهای مردمی ستاد امربه معروف استان مرکزی توسعه همه جانبه را در راستای فرهنگ ایرنی- اسلامی دانست و اظهار کرد: افزایش توسعه نیاز جامعه است و باید حرکت مجموعه سازمانها و نهادها سبب توسعه در راستای فرهنگ ایرانی – اسلامی شود.
,,
وی گفت: در پی تصویب قانون حمایت از آمران امربه معروف و نهی از منکر اصناف، مساجد و هیئت ها، سمن ها و بانکها در کمیته معاونتهای مردمی ستاد سازماندهی شده است.
,,
قربانپور با اشاره به دو اصل مهم ستاد در معاونت تشکلهای مردمی افزود: تشکیل شورای امربه معروف و نهی ازمنکر در راستای برنامه ریزی اجرای این فریضه الهی و تشکیل گروه های طلایه داران امر به معروف و نهی ازمنکر برای اجرای این فریضه دو اصل مهم ستاد در این معاونت است.
,,
وی اجرای این طرح را ضروری برشمرد و گفت:عملیاتی کردن طرح طلایه داران امر به معروف و نهی ازمنکر را زمینه ساز گسترش معروف و برچیده شدن منکرات در جامعه می شود.
,,
قربانپور با اشاره به برخی از وظایف این ستاد خاطر نشان کرد: تعیین سیاست ها و خط مشی های اساسی ترویج و اجرای این فریضه ، تبادل اطلاعات و تعیین الگو های رفتاری از وظایف ستاد است.
,,

, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه