دست نوشته های دانش آموزان الیگودرز در مورد نماد بسیجیان ؛
چفیه یادگاری از رشادتهای دیروز و نماد بسیجیان با بصیرت امروز
دانش آموزان شهرستان الیگودرز در دست نوشته های خود چفیه را یادگاری ماندگار از فرهنگ بسیجی و نشانه ای در راه استکبار ستیزی وبصیرت می دانند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از هیجار ،دانش آموزان شهرستان الیگودرز بمناسبت هفته بسیج در همایش کتاب یاران مطالبی را در خصوص چفیه، نماد بسیجیان ارائه نمودند که به بخشی از آنها در این گزارش اشاره می کنیم .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هیجار, ،دانش آموزان شهرستان الیگودرز بمناسبت هفته بسیج در همایش کتاب یاران مطالبی را در خصوص چفیه، نماد بسیجیان ارائه نمودند که به بخشی از آنها در این گزارش اشاره می کنیم .,

, نرگس قاسمی دانش آموز پایه دوم دبیرستان رشته معماری در هنرستان کاشانی در این باره نوشت :
,((بسیج بعنوان یک فرهنگ انقلابی توسط امام خمینی (ره ) بنیانگذاری شده وچفیه بعنوان یک نماد بر تن قامت یکپارچه بسیجیان می باشد .
,چفیه اگر چه یک پارچه ساده به نظر می رسد ولی در دوران دفاع مقدس همیشه همراه شهدا ورزمندگان بوده و با تبرک شدن به خون شهدا از ارزش معنوی برخوردار شده و امروز بعنوان تنها یادگاری از دلاوریهای غیور مردان باقی مانده است .
,رهبر انقلاب برای زنده نگهداشتن یاد شهدا وایثارگران و ترویج فرهنگ بسیج وشهادت همیشه چفیه بهمراه دارند .))
,

, حمید صیدی یکی دیگر از دانش آموزان شهرستان که در پایه سوم رشته ریاضی وفیزیک از دبیرستان شهید اسکندری مشغول به تحصیل می باشد در این باره نوشت :
,((چفیه نمادی برای احراز واعلام راه مقاومت در برابر ظالمان ونشانه ای برای حمایت از مظلومان است .
,در جنگهای وفتنه های دشمنان علیه فرهنگ غنی ایران اسلامی چفیه نمادی برای سربازان با بصیرت امروز تحت فرمان ولایت علیه استکبار و استعمار جهانی است.
,

, چفیه رهبر انقلاب فرمانده بسیجیان نیز نشانه حمایت همه جانبه ایشان از رهروان جبهه مقاومت وایستادگی است و گویای این مطلب است که مبارزه با مستکبران ومنافقان تا ظهور امام زمان (عج) ادامه خواهد داشت .))
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه