وی با بیان اینکه در حوزه مدیریت خود از تدابیر و مصوبات ناجا و فرماندهی استان استفاده می کند، ابراز داشت: تلاش پلیس راهور بر این است که برنامه 5 ساله کاهش تصادفات که مصوب سال 91 در استان است را پیگیری کنیم.
رییس پلیس راه گلستان با اشاره به اینکه افزایش برنامه ریزی و کاهش تصادفات موتورسواران در گلستان در دستور کار ما است، خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم مدیریت و برنامه ریزی بیشتری داشته باشیم که این امر نیازمند مساعدت ویژه مرکز و دستگاه های متولی امر ترافیک بویژه شورای ترافیک و کمیسیون راه های است.
مهری با اشاره به اینکه از تمام ظرفیت ها استفاده خواهیم کرد، افزود: تلاش ما بر این است که تعامل سازنده و موثر با دستگاههای همکار در امور ترافیکی و در راس آنها کمیسیون ایمنی راه های استان داریم.
وی خاطرنشان کرد: جدیت در اجرای قوانین و مصوبات ترافیکی ناظر به عملکرد رانندگان و عابرین پیاده و احیانا وجود نواقص موثر وسایل نقللیه یا راه در وقوع حوادث را در دستور کار قرار می دهیم.
در پایان رییس پلیس راه گلستان اظهار داشت: امیدوارم در حوزه مدیریتی خود سه رکن اصلی مدیریتی یعنی آموزش، نظارت وکنترل و انضباط را به طور جد در اولویت کار قرار خواهیم داد تا با سلامت کاری بیشتر در خدمت شهروندان باشند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه