امام جمعه هرات؛
پوتین باهدیه آورن قرآن، نشان داد قرآن کتاب راهنما و هدایتگری است
امام جمعه هرات گفت: پوتین باهدیه آورن قرآن به دنیا فهماند که قرآن کتاب راهنما و هدایتگری است و این جواب دندان شکنی بود به تمام کسانیه که قرآن را آتش زدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش طنین خاتم، خطیب نماز جمعه این هفته هرات نمازگزاران را به رعایت تقوا الهی سفارش کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طنین خاتم,« حجت الاسلام جعفری» با اشاره به سوره مبارکه بقره آیه 123 اظهار داشت: بپرهیزید از روزی که هیچ کس از دیگری چیزی از عذاب را دفع نمی کند و از وی به جای عذاب بدل پذیرفته نمی شود و شفاعتی او را سود نمی بخشد و آنان یاری هم نمی شوند.
امام جمعه هرات گفت: امام عسکری(ع) پنج نشانه برای مومنان ذکر کردند که نشانه دوم را خواندن زیارت اربعین دانستند.
جعفری افزود: پیادهروی اربعین حسینی (ع) گامی در عرصه زنده نگه داشتن نهضت عاشورا و زنده نگه داشتن روحیه شهادت طلبی و استکبار ستیزی است.
وی در خطبه دوم با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در جمع بسیجیان خاطر نشان کرد: حضرت آیت الله خامنه ای بار دیگر همچون گذشته با رهنمودهای ارزشمند و راهگشای خودشان درباره نفود هشدار دادند.
وی گفت: دشمنان درصدد نفود در پایگاه های تصمیم سازی و تصمیم گیری ایران هستند و نباید به گونه ای عمل کنیم که مامور موصاد و آمریکا می خواهند.
خطیب نماز جمعه هرات گفت: مسئله نفوذ مسئله بسیار جدی است و معظم له در هر مناسبتی به آن اشاره و این نشان دهنده آن است که دشمن دست بردار نیست و میخواهد از این طریق به اهداف خود برسد.
وی به دیدار پوتین رئیس جمهوری روسیه با مقام معظم رهبری اشاره و اظهار داشت: دیداررئیس جمهور روسیه بدون هیچ تشریفاتی با مقام معظم رهبری و آوردن قرآن نفیس از شوروری، و اهدای آن به معظم له حامل پیام بزرگی است.
حجت الاسلام جعفری افزود: پیام آن این است که دنیا فهمیده است که قرآن کتاب راهنما و هدایتگری است و این جواب دندان شکنی بود به تمام کسانیه که قرآن را آتش زدند.
وی به شهادت آیت الله مدرس و روز مجلس اشاره و خاطر نشان کرد: با توجه با انتخابات پیش رو، باید کسانی را به مجلس راه پیدا کنند که از لحاظ راه و روش همچون مدرس متدین ، خدا ترس و شجاع باشند.
حجت الاسلام جعفری گفت: نمایندگان مجلس باید خادم ملت باشند و در مقابل نفود دشمنان متحد و هماهنگ عمل کنند.
انتهای پیام/
« حجت الاسلام جعفری» با اشاره به سوره مبارکه بقره آیه 123 اظهار داشت: بپرهیزید از روزی که هیچ کس از دیگری چیزی از عذاب را دفع نمی کند و از وی به جای عذاب بدل پذیرفته نمی شود و شفاعتی او را سود نمی بخشد و آنان یاری هم نمی شوند.
,امام جمعه هرات گفت: امام عسکری(ع) پنج نشانه برای مومنان ذکر کردند که نشانه دوم را خواندن زیارت اربعین دانستند.
,جعفری افزود: پیادهروی اربعین حسینی (ع) گامی در عرصه زنده نگه داشتن نهضت عاشورا و زنده نگه داشتن روحیه شهادت طلبی و استکبار ستیزی است.
,وی در خطبه دوم با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در جمع بسیجیان خاطر نشان کرد: حضرت آیت الله خامنه ای بار دیگر همچون گذشته با رهنمودهای ارزشمند و راهگشای خودشان درباره نفود هشدار دادند.
,وی گفت: دشمنان درصدد نفود در پایگاه های تصمیم سازی و تصمیم گیری ایران هستند و نباید به گونه ای عمل کنیم که مامور موصاد و آمریکا می خواهند.
,خطیب نماز جمعه هرات گفت: مسئله نفوذ مسئله بسیار جدی است و معظم له در هر مناسبتی به آن اشاره و این نشان دهنده آن است که دشمن دست بردار نیست و میخواهد از این طریق به اهداف خود برسد.
,وی به دیدار پوتین رئیس جمهوری روسیه با مقام معظم رهبری اشاره و اظهار داشت: دیداررئیس جمهور روسیه بدون هیچ تشریفاتی با مقام معظم رهبری و آوردن قرآن نفیس از شوروری، و اهدای آن به معظم له حامل پیام بزرگی است.
,حجت الاسلام جعفری افزود: پیام آن این است که دنیا فهمیده است که قرآن کتاب راهنما و هدایتگری است و این جواب دندان شکنی بود به تمام کسانیه که قرآن را آتش زدند.
,وی به شهادت آیت الله مدرس و روز مجلس اشاره و خاطر نشان کرد: با توجه با انتخابات پیش رو، باید کسانی را به مجلس راه پیدا کنند که از لحاظ راه و روش همچون مدرس متدین ، خدا ترس و شجاع باشند.
,حجت الاسلام جعفری گفت: نمایندگان مجلس باید خادم ملت باشند و در مقابل نفود دشمنان متحد و هماهنگ عمل کنند.
,انتهای پیام/
,,
]
ارسال دیدگاه