طنزپرداز مطرح هرمزگانی:
ناشران مطرح حوزه طنز مکتوب در نمایشگاه کتاب استانی حضور یابند
طنزپرداز مطرح هرمزگانی گفت: ناشران مطرحی که در زمینه طنز مکتوب کتاب چاپ می کند، باید حضور فعال تری در نمایشگاه کتاب استانی داشته باشند[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا نویسنده کتاب«این مرد مشکوک» بیان کرد: انس با کتاب، ترغیب انسان ها از اوان کودکی به مطالعه جلوی بسیاری از بزهکاری های احتمالی را خواهدگرفت.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,,
انصاری با بیان این موضوع که نمایشگاه، امسال می توانست با شرایط موجود برگزار نشود، افزود: همت و حمایت مسئولان در برگزاری یازدهمین نمایشگاه کتاب استانی هرمزگان، ستودنی است البته نباید کمیت را فدای کیفیت کرد.
,,
وی همچنین ضمن اشاره به این موضوع که رعایت استانداردهای نشر می تواند مخاطبان را به سوی کتابخوانی سوق دهد، گفت: شکل و شمایل، صفحه بندی و ویراستاری مناسب می تواند به محتوای کتاب کمک بی شماری کند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه