مشاوره شغلی زنان سرپرست خانوار در اصفهان
ین طرح به دنبال توانمندسازی به منظور مدیریت ضعف ها و قدرت ها در راستای تعالی فردی و اجتماعی بوده و قدرت حل صحیح مسئله و برخورد مثبت و رشدآفرین با تعارض ها و کشمکش ها را افزایش خواهد داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز، همایش مشاوره شغلی و کارآفرینی با حضور زنان سرپرست خانوار در کمیته امداد شهرستان اصفهان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز،,
مدیر کمیته امداد امام خمینی رحمت الله علیه شهرستان اصفهان از برگزاری همایش مشاوره شغلی و کارآفرینی با حضور زنان سرپرست خانوار در کوهپایه خبر داد.
علی جعفری گفت: همایش مشاوره شغلی و کارآفرینی با حضور بیش از ۷۰ نفر از زنان سرپرست خانوار درمحل سالن اجتماعات اداره کوهپایه برگزار شد.
وی افزود: در این همایش آموزش های لازم در خصوص تشویق مددجویان در ایجاد اشتغال وکسب روزی حلال با دریافت وام های اشتغال زایی و توانمند سازی خانواده ها و همچنین آموزش شغل های جدید که در منطقه اشباع نشده و یا وجود ندارد توسط یکی از اساتید کارآفرینی تشریح شد.
مدیر کمیته امداد شهرستان اصفهان اضافه کرد: محور اصلی این همایش ایجاد طرح های نوآور ی دربخش های کشاورزی، دامداری ،صنعت و خدمات و استفاده ازتوانایی های بالقوه خانواده های تحت حمایت درجهت بالفعل نمودن با حمایت امداد بوده است.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی ۱۰ جلسه ای طرح امید در اداره منطقه ۵ این شهرستان تصریح کرد: با همکاری دادگستری استان یک دوره کارگاه آموزشی تحت عنوان طرح امید برگزار شد.
جعفری خاطر نشان کرد: چشم انداز این طرح ، پرورش اخلاقیات انسانی و دستیابی به نیازهای مذکور طراحی شده و شعار آن اخلاق، معرفت، یادآوری و دستگیری از دیگران است که هدف کلی آن ارتقاء مکارم اخلاقی و تعهد اجتماعی است.
این مسئول گفت : این طرح به دنبال توانمندسازی به منظور مدیریت ضعف ها و قدرت ها در راستای تعالی فردی و اجتماعی بوده و قدرت حل صحیح مسئله و برخورد مثبت و رشدآفرین با تعارض ها و کشمکش ها را افزایش خواهد داد.
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه