معلم همدانی رتبه برتر اقدامی پژوهشی کشور را کسب کرد

معلم همدانی رتبه برتر اقدامی پژوهشی کشور را کسب کرد
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان از کسب رتبه برتر کشوری در بخش اقدام پژوهشی توسط باقر جنتی و معرفی شدن وی به عنوان معلم پژوهنده برتر کشور خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زنگ اول، فولادوند با اعلام این خبر، اظهار کرد: باقر جنتی از همکاران آموزشی ناحیه 2 همدان است، طرح خود را  با عنوان «چگونه می‌توانم   BMI (شاخص توده بدنی) دانش آموزان چاق دبیرستان شهید سیّد حسن فاضلیان را کاهش دهم؟»  در برنامه مذکور ارائه نمود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زنگ اول,

 
  وی تصریح کرد: بر اساس ارزیابی پژوهشگاه مطالعات وزارت متبوع،  این همکار خلاق و خوش ذوق با ارائه ی طرح خود  موفق به کسب رتبه  اول کشور شد.

,
,

 

,

فولادوندافزود:در این بخش هیأت داوری، ارزیابیهای کارشناسی تحقیقات استانها را که مطابق فرمهای ارزشیابی یکسان و موردتایید پژوهشگاه انجام شده بود را در هجدهمین برنامه ی معلم پژوهنده، آقای باقر جنتی از استان همدان انتخاب و به عنوان معلم پژوهنده ی برتر کشوری در بخش اقدام پژوهی معرفی شد.

,


انتهای پیام/پ

,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه