استان سمنان با تقدیم 389 شهید ارتشی رتبه اول را به خود اختصاص داده است

استان سمنان با تقدیم 389 شهید ارتشی رتبه اول را به خود اختصاص داده است
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش با بیان اینکه استان سمنان 389 شهید ارتشی به انقلاب تقدیم کرده است گفت: این استان با این تقدیم این تعداد شهید رتبه اول را به خود اختصاص داده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  مرآت امیرسرتیپ دوم ابراهیم گلفام، رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش در یادواره دریادار شهید محمد ابراهیم همتی با بیان اینکه ارتش جمهوری اسلامی 48 هزار شهید تقدیم انقلاب کرده است، گفت: استان سمنان با تقدیم  389شهید بیشترین تعداد شهدای ارتش را به خود اختصاص داده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش در ادامه افزود: ارتش در طول دفاع مقدس بیش از 200 هزار جانباز و ایثارگر تقدیم به اقنقلاب کرده است.

,

گلفام با اشاره به رونمایی اولین نرم افزار چند رسانه ای مربوط به شهدای ارتش در نیمه نخست سال 93، افزود:4نرم افزار چند رسانه ای دیگر مربوط به زندگی نامه شهدای ارتش تا مهرماه 94 کارشان به اتمام رسیده است.

,

وی همچنین تصریح کرد: نرم افزار چندرسانه ای شهید فلاحی سال گذشته رونمایی شد و  امسال نیز نرم‌افزارهای شهید همتی، شهید اردستانی و شهید ستاری آماده شده است که  که به زودی رونمایی خواهند شد.

,

گلفام به رونمایی از نرم افزار چند رسانه ای زندگی نامه شهید دریادار محمد ابراهیم همتی اشاره و خاطر نشان کرد:در این مراسم از جلد اول کتاب 200شهید ارتش و تندیس دریادار محمد ابراهیم همتی رونمایی می شود.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه