فرماندار تایباد خبر داد؛
آب نمای جاده ی تایباد باخرز تبدیل به پل می شود
فرماندار تایباد گفت: برای اینکه سیل دوباره در شهرستان تایباد کسی را به کام مرگ نکشاند، آب نمای ورودی مشهدریزه و آب نمای جاده ی تایباد- باخرز تبدیل به پل خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تایبادخبر، سیل هر چندسال یک بار در جاده های بین شهری شهرستان تایباد و به خصوص محور تایباد- باخرز که دارای آب نما هستند، افرادی را به کام مرگ می کشاند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تایبادخبر,متاسفانه در همین بارندگی های شدید اخیر در شهرستان تایباد نیز سیل جان یک نفر را در این جاده بین شهری گرفت.
,باتوجه به درخواست های مکرر مردم به سراغ فرماندار شهرستان رفتیم تا برنامه های مسئولان شهرستان برای حل این مشکل را جویا شویم.
,حسین شرافتی راد فرماندار تایباد به خبرنگار ما گفت: بارندگی نعمت خداوند است و نزولات آسمانی برای نجات روستاها و احیای قنوات و جاری شدن چشمه ساران لازم است، اما سوابق شهرستان نشان داده است که تایباد شهرستان سیل خیزی است چون با شدت گرفتن بارندگی ها سیل جاری می شود.
,وی افزود: اما اگر مردم و مسئولین کارشان را به درستی انجام دهند سیل می تواند مهار شود و دیگر یک تهدید به حساب نیاید.
,فرماندار تایباد در مورد حل مشکل جاده های بین شهری شهرستان عنوان کرد: طرحهای مختلفی را بعد از سیل گذشته در شهرستان تایباد دنبال کردیم.
,وی ادامه داد: با توجه به اقلیم شهرستان در منطقه میان ولایت ما سیل وقتی از سمت سوران و جوزقان و حسینی جاری می شود به کال مرغاب وصل می شود که جاده مشهدریزه- تایباد و تایباد- باخرز را رد می کند که هر دوی این جاده ها دارای آب نماست.
,فرماندار تایباد تصریح کرد: برای اولین بار در استان ما وسط این دو جاده طرح بند ذخیره ای با مشارکت مردم ایجاد می کنیم تا آب مهار شود و سرریز آن خارج شود.
,شرافتی راد ادامه داد: آب های مهار شده تقویت سفره های زیرزمینی در منطقه میان ولایت را در پی خواهد داشت و چاه های آب ما تقویت و زمین های این منطقه نیز حاصلخیزتر می شود.
,شرافتی راد گفت: همه ی این طرح ها در حال پیگیری است، اما ما برای اینکه سیل دوباره در شهرستان تایباد کسی را به کام مرگ نکشاند و جان باخته ای را در محورهای موصلاتی تایباد به باخرز و تایباد به مشهدریزه نداشته باشیم، دو کار اضطراری را از استان تقاضا کردیم، یکی اینکه آب نمای ورودی مشهدریزه تبدیل به پل شود و یکی هم آب نمای جاده ی تایباد باخرز تبدیل به پل شود چرا که این جاده تایباد را به تربت حیدریه وصل می کند و بسیار جاده مهمی است.
,وی تصریح کرد: روز بعد از سیل گذشته در تایباد استاندار با ما تماسهایی داشتند که ما از آسیب های سیل را اطلاع دادیم و استاندار هم قول پیگیری آن را دادند.
,فرماندار تایباد اظهار کرد: هر فردی که در سیل جان خود را از دست بدهد و یا اینکه نتواند مریضش را به خاطر جاری شدن سیل به بیمارستان برساند ما ناراحت می شویم و فرقی هم ندارد که این شخصی تایبادی باشد یا نباشد وبرای اینکه این اتفاق نیفتد، ما در حال پیگیری این هستیم که ان شاءالله از اعتبارات خاص مدیریت بحران برای احداث این پلها در این دو محور استفاده کنیم.
,وی در پایان از مردم نیز خواست تا در حاشیه رودخانه ها اقدام به ایجاد منازل مسکونی و یا کشت و کار نکنند تا در هنگام جاری شدن سیل آسیبی به آنها و مزارع شان وارد نشود.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه