گزارش روشنا از حال و هوای مهران/
عشق به حسین (ع) حکمرانی می کند+تصاویر
فضای این روزهای شهر مهران هر دل عاشق اهل بیتی را به تب و تاب می اندازد و همجای شهر صحبت از یک موضوع هست، زوار حسین می آیند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش روشنا، فضای این روزهای شهر مهران هر دل عاشق اهل بیتی را به تب و تاب می اندازد و همجای شهر صحبت از یک موضوع هست، زوار حسین می آیند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به گزارش روشنا، فضای این روزهای شهر مهران هر دل عاشق اهل بیتی را به تب و تاب می اندازد و همجای شهر صحبت از یک موضوع هست، زوار حسین می آیند., روشنا,جای جای شهر در جنب و جوش خدمت رسانی و پذیرایی از زوار اربعین حسین سیدو سالار شهیدان است.
,هرکسی هرچه از دستش آمده در طبق اخلاص گذاشته و برای خدمت به این زوار دست از پا نمی شناسند.
,در طول مسیر عبور از شهر و مسیر منتهی به پایانه مری شاهد حضور گسترده مردم در موکب هایی هستید که برای پذیرایی از زوار اباعبدالله تعیین شده اند.
,اینجا فقط عشق به حسین (ع) و اهل بیت است که حکمرانی می کند.
,

,

,

,

,

,

,

, انتهای پیام/ق
]
ارسال دیدگاه