دو سرنشین قایق موتوری حادثه دیده در تنگه هرمز یافتند
دو نفر سرنشین قایق موتوری سانحه دیده در دهانه تنگه هرمز توسط تیم جستجو و نجات دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان از خطر غرق شدن نجات یافتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ اسماعیل مکی زاده، رییس اداره حفاظت و ایمنی دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: سرنشینان یک قایق موتوری که از بندرعباس عازم بندر خصب کشور عمان بود، به دلیل مشکل فنی در میانه دریا، سرگردان شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,,
وی افزود: بر اساس تماس دریافتی از قایق اطلاعات مربوط به موقعیت حادثه از طریق جی پی اس(GPS) به مرکز هماهنگی جستجو ونجات دریایی بندر عباس اعلام شد.
,,
مکی زاده کرد: پس از دریافت پیام اضطرار، بلافاصله شناور ناجی به موقعیت اعزام شد و هر دو سرنشین این قایق را نجات یافتند و به بندر شهید ذاکری قشم منتقل نماندند.
,,
رییس اداره حفاظت و ایمنی دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان تردد از مبادی غیرمجاز و توسط شناورهای غیراستاندارد تصریح کرد: جلوگیری از تردد دریایی از مسیرهای غیرمجاز در حیطه وظایف سازمان بنادر نیست لذا شدت اقدامات دستگاه های اجرایی و انتظامی در زمینه عملیات کنترل بر روی ترددهای دریایی در مسیرهای غیرمجاز الزامی است.
,,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه