جانشین فرماندهی سپاه ناحیه کلات:
نفوذ دشمن در عرصه های مختلف سبب شکاف امنیتی، سیاسی و اقتصادی است
جانشین فرماندهی سپاه ناحیه کلات با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در جمع بسیجیان گفت: نفوذ دشمن در عرصه های مختلف سبب شکاف امنیتی سیاسی است، غربی ها باکلید زدن پروژه نفوذ، درصدد ضربه زدن بر بدنه نظام هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرگرد پاسدار محمد شریف جانشین فرماندهی سپاه ناحیه کلات در گفت و گو تفضیلی با کلات نادر با بیان اینکه بسیج نطفه شفاعیت امراض بشریت است، گفت: هر بیداری که در ملت های مسلمانان جهان به وقوع بپیوندد اگر با تفکر بسیجی هدایت شود، ماندگار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلات نادر ,وی با بیان اینکه بسیج در مقابله با تهدید های دشمن از همه اقشار به گزینه اصلی ایران برای مقابله با استکبار به فرمان امام راحل شکفته شد، گفت: اگر الگو بسج در کشورهای مسلمان اقصی نقاط جهان پیاده شود در برابر تجاوزهای مستقیم و غیرمستقیم استکبارجهانی به وسیله مردم، بیمه می شوند.
,شریف با بیان اینکه در دورترین نقاط کشور جمهوری اسلامی ایران، پایگاه های بسیج ضامن امنیت و آرامش هستند، گفت: کشورهای منطقه باید از الگوگیری بسیج کشور ایران با تکیه بر قدرت مردمی با تشکیل گروه های مقاومت بسیج به مقابله با فتنه ها و تکفیری ها بپردازند.
,وی در ادامه افزود: بسیج پایه حکومت جهانی اسلام در جهان است.
,جانشین فرمانده سپاه ناحیه کلات در ادامه گفت: پس از فروپاشی بلوک شرق و ظهور قدرتهای نوظهور شاهد افول قدرت آمریکا هستیم؛وتصریح کرد: سیاستمداران ایالات متحده اعتراف می کنند که دیگر توان مداخله مستقیم در کشورهایی نظیر سوریه را ندارند و باید با تقویت گروههای تروریستی و حمایت از کشورهای متحدمان آنها را به جنگ نیابتی ترغیب نماییم.
,وی با بیان اینکه سی و شش سال است از انقلاب می گذرد،گفت: مستکبرین حال متوجه تولد یک کشور مستقل و دارای قدرت متکی به ایمان و اراده مردمی مسلمان شده اند که در صدد براندازی هستند که این ارزو شوم را به گور می برند.
,شریف گفت: الگوی حرکتهای بیداری اسلامی در منطقه تفکر ناب بسیجی است، کشورهایی که مشکلات اقتصادی و امنیتی دارند باید در صدد تشکیل نیروی مردمی بسیج باشند.
,وی ابراز کرد: استکبار در تلاش است با به ثمر نشستن پروژه نفوذ در ایران، به براندازی و تضعیف نظام همچون کشورهای منطقه کند.
,جانشین فرماندهی ناحیه کلات با تاکید بر وظیفه بسیجیان مبنی بر جلوگیری نفوذ دشمن در عرصه های کشور گفت: بسیجیان باید هوشیار باشند تا دشمن نتواند نه در نفوذ موردی و نه در نفوذ شبکه ای موفق شود تا درخت تنومند بسیج را با محافظت از بیرون و مواظبت درونی و جلوگیری از آفت زدگی به دست صاحب اصلیش حضرت ولی عصر (عج) بسپاریم تا برابر نسل های شرمنده نشویم.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه