همزمان با سراسر کشور برگزار شد؛

هفدهمین مانور زلزله و ایمنی در 180 مدرسه مشگین‌شهر

هفدهمین مانور زلزله و ایمنی در 180 مدرسه مشگین‌شهر
همزمان با سراسر کشور هفدهمین مانور زلزله و ایمنی در 180 مدرسه شهرستان مشگین‌شهر برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشکین‌رسا، محمد رسول حسین نژاد رئیس آموزش و پرورش مشگین‌شهر در حاشیه هفدهمین مانور زلزله و ایمنی که به مناسبت هشتم آذرماه روز ایمنی در برابر زلزله برگزار شد، گفت: در این مانور دانش آموزان با امداد و نجات، حمل مصدوم، اطفای حریق، خروج اضطراری و پناه گیری آشنا می‌شوند و پس از یادگیری آموزش های لازم، دانسته های خود را به خانواده و جامعه منتقل می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشکین‌رسا, مشکین‌رسا,

 

,

وی افزود: دانش آموزان امروز آینده سازان این کشور هستند لذا با این آموزش ها علاوه بر انتقال دانسته ها به امعه، در آینده مشکلی خاصی در مقابله با حوادث احتمالی همچون زلزله نخواهند داشت.

,

 

,

وی تصریح کرد: با اجرای چنین مانور هایی نقاط حساس و خطرساز مدارس شناسایی شده و ورودی ها و خروجی ها و ... ارزیابی و مشخص می‌شود.

,

 

,

حسن نژاد مهمترین هدف از برگزاری مانور زلزله و ایمنی را کم کردن تلفات در حوادث غیرمترقبه، آمادگی نیروهای امدادی و هماهنگی بیشتر بین ادارات امدادگر عنوان کرد و خاطر نشان شد: در این مانور دانش آموزان پناه گیری در محیط های بسته و باز، اطفای حریق و حمل درست مصدوم را آموزش دیدند.

,

 

,

به گزارش مشکین‌رسا، جمعیت هلال احمر، اورژانس و آتش نشانی، آموزش و پرورش، نیروی انتظامی، شرکت گاز، اداره برق، شهرداری و ...  از جمله دستگاه های اجرایی شهرستان بوند که در اجرای این مانور حضور فعال داشتند.

 

, به گزارش مشکین‌رسا، جمعیت هلال احمر، اورژانس و آتش نشانی، آموزش و پرورش، نیروی انتظامی، شرکت گاز، اداره برق، شهرداری و ...  از جمله دستگاه های اجرایی شهرستان بوند که در اجرای این مانور حضور فعال داشتند., مشکین‌رسا, مشکین‌رسا,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه