برگزاری اولین مانور محوری استانی زلزله و ایمنی در میرجاوه
به مناسبت روز ایمنی در برابر زلزله و هفته کاهش بلایاهای طبیعی، مانور محوری استانی زلزله و ایمنی در شهرستان میرجاوه برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری لادیز؛ مانور زلزله و ایمنی به مناسبت روز ایمنی در برابر زلزله با هدف ترویج فرهنگ ایمنی و ارتقای توانمندی دانش آموزان برای مواجهه درست با بلایای طبیعی به ویژه زلزله در دبیرستان فاطمیه شهرستان میرجاوه برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لادیز, لادیز,در این مانور دانش آموزان با امداد و نجات، حمل مصدوم، اطفای حریق، خروج اضطراری و پناه گیری آشنا شدند و با به صدا درآمدن آژیر نحوه مواجهه با زلزله احتمالی، پناه گیری و امدادرسانی به مصدومان را تمرین کردند.
,فرماندار میرجاوه دراین زمینه به خبرنگار ما اظهار داشت: مانور محوری استانی زلزله و ایمنی برای اولین بار در شهرستان میرجاوه با حضور تمام دستگاه های اجرایی و مدیریت بحران استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.
,محمد میهنی افزود: برگزاری مانور زلزله و ایمنی در شهرستان میرجاوه باعث آمادگی بیشتر دانش آموزان برای مواجه با موقعیت های واقعی خواهد بود و ایجاد آمادگیهای لازم در برابر زلزله و در نهایت کاهش تلفات و خسارات ناشی از آن، از مهم ترین اهداف برگزرای این مانور به شمار می رود.
,وی خاطر نشان کرد: در این مانور دستگاهای اجرایی و اعضای مدیریت بحران شهرستان آمادگی خود را برای مقابله با مواقع بحرانی و حوادث غیرمترقبه تمرین کرده و نقاط ضعف و قوت خود را ارزیابی کردند.
, .,انتهای خبر/
]
ارسال دیدگاه