آموزش مهم ترین گام در مدیریت بحران زلزله در مدارس است
رئیس اداره آموزش و پرورش پیشوا تصریح کرد: مهم ترین گام در مدیریت بحران زلزله در مدارس، آموزش برای ارتقاء دانش و آگاهی عمومی دانش آموزان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری ندای پیشوا، صبح امروز (یکشنبه ۸ آذرماه) همزمان با روز مانور سراسری زلزله و ایمنی، مانور زلزله به صورت نمادین در دبیرستان پسرانه نمونه حکیم فردوسی پیشوا برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری ندای پیشوا,رئیس اداره آموزش و پرورش پیشوا در این مراسم اظهار داشت: هدف از برگزاری این مانور ترویج فرهنگ ایمنی و ارتقاء توانمند سازی دانش آموزان برای مواجهه درست با بلایای طبیعی به ویژه زلزله است.
,وی افزود: ترویج فرهنگ مقاوم سازی و افزایش ایمنی و کاهش تلفات و خسارات ناشی از زلزله و ایجاد آمادگی برای واکنش های صحیح و سریع از دیگر اهداف این مانور بود.
,امیر محمدی بیان کرد: شبیه سازی زلزله های گذشته و انجام تمرینات دوره ای و مقاوم می تواند باعث کاهش مخاطرات زلزله شود.
,رئیس اداره آموزش و پرورش پیشوا، هدفمند بودن و استمرار داشتن را دو ویژگی آموزش دانست و افزود: آموزش به عنوان یک ابزار مداخله موثر باید در تمام اقدامات مدیریت بحران زلزله انجام گیرد.
,وی با بیان این که ارائه آموزش های مقابله با زلزله و حوادث طبیعی می تواند زمینه آموزش خانواده ها را فراهم کند، گفت: شما فرزندان عزیز سفیران آگاهی جامعه هستید و می توانید با انتقال آموخته های خود، عاملی برای کاهش تلفات در هنگام بروز حوادث باشید.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه