همزمان با سراسر کشور؛

هفدهمین مانور زلزله و ایمنی در بردسکن برگزار شد

هفدهمین مانور زلزله و ایمنی در بردسکن برگزار شد
همزمان با سراسر کشور، هفدهمین مانور زلزله و ایمنی با شعار «مدارس ایمن- جامعه تاب آور» در مدارس لقمان حکیم و شهید مبارکی شهرستان بردسکن برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح بردسکن، امروز صبح،هشتمین روز از آذرماه، همزمان با سراسر کشور، زنگ مانور زلزله و ایمنی در مدارس پسرانه لقمان حکیم و دخترانه شهید مبارکی شهرستان بردسکن برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از,  صبح بردسکن، , امروز صبح،هشتمین روز از آذرماه، همزمان با سراسر کشور، زنگ مانور زلزله و ایمنی در مدارس پسرانه لقمان حکیم و دخترانه شهید مبارکی شهرستان بردسکن برگزار شد.,

این مانور که هفدهمین مانور زلزله و ایمنی شهرستان است به همت معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهرستان، سازمان دانش آموزی و با مشارکت هلال احمر و آتشنشانی با موفقیت انجام شد.

, این مانور که هفدهمین مانور زلزله و ایمنی شهرستان است به همت معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهرستان، سازمان دانش آموزی و با مشارکت هلال احمر و آتشنشانی با موفقیت انجام شد.,

هدف از برگزاری این مانور که با شعار "مدارس ایمن- جامعه تاب آور" با همکاری بسیار خوب دانش آموزان برگزار شد، ترویج فرهنگ ایمنی و ارتقای توانمندی دانش آموزان برای مواجهه درست با بلای طبیعی به ویژه زلزله است.

,

مدیریت بحران در زمان بروز حادثه، نحوه پناه‌گیری درنقطه امن، نحوه رسیدگی به وضع مصدومان، آموزش اطفاء حریق، بازگشت‌پذیری به امنیت و ارتقاء سطح آمادگی دانش آموزان از مهمترین ویژگی های این مانور بود.

,

دانش آموزان و مربیان در مرحله پناه گیری به محض آغاز پخش آژیر از بلندگو های مدرسه، در مکان های مناسب مانند زیر میز، گوشه دیوارهای داخلی( داخل کلاس)، کنار دیوارهای داخلی راهروها و داخل حیاط مدرسه دورتر از دیوارها پناه گرفته و تا اتمام آژیر در آن محل باقی ماندند.

,

در مرحله خروج نیز پس از اتمام آژیر، دانش آموزان کلاسهای مختلف با راهنمایی معلمان، با رعایت نظمی که قبلا به آنها آموزش داده شده بود به نوبت و بدون هجوم، کلاس را ترک نموده و در وسط حیاط مدرسه  به شکل حلقه ای جمع شدند.

,

علت حلقه ای شدن دانش آموزان حضور و غیاب فوری و اطلاع از افرادی است که احیانا حضور ندارند و باید برای نجات آن ها سریعا" اقدام شود.

,

انتهای پیام/

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه