فرمانده انتظامی جوین :

محور جوین –جغتای بازهم قربانی گرفت / 2 کشته در تصادف دو پراید

محور جوین –جغتای  بازهم قربانی گرفت / 2 کشته در تصادف دو پراید
فرمانده انتظامی جوین گفت: تصادف دو دستگاه پراید در محور جوین –جغتای ، 2 کشته و3 زخمی برجای گذاشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ مهدی غلام زاده در تشریح این خبربه آل نور گفت: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 ، مبنی بریک فقره تصادف جرحی در محور جغتای به جوین( محدوده روستای زیرآباد) بلافاصله ماموران کلانتری مرکز وعوامل امدادی وپلیس راه در محل حاضرشدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آل نور,

وی افزود: با حضور ماموران در محل مشخص شد، یک دستگاه پراید سفید رنگ مدل 131 با 4 نفر سرنشین با یک دستگاه پراید سفیدرنگ مدل 132 به صورت رخ به رخ ، به شدت با هم برخورد کرده اند.

,

فرمانده انتظامی جوین تصریح کرد: در این سانحه راننده 50 ساله پراید 131 و یکی از سرنشینان 28 ساله اش به علت شدت جراحات وارده در دم فوت می کنند.

,

غلام زاده گفت: راننده پراید 132 و 2 سرنشین دیگر پراید 131 ، به شدت مصدوم وبا کمک اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.

,

وی خاطر نشان کرد: ععلت تامه تصادف از سوی کارشناسان پلیس راه در حال بررسی می باشد.

,

براساس اظهارات فرمانده اتظامی جوین تصادفات منجر به فوت این شهرستان در 6 ماهه اول سال جاری با رشد بیش از ۲۰۰ درصد همراه بوده است.

,

در خور اشاره است که افزایش تصادفات منجر به مرگ شهرستان جوین که در شش ماهه نخست امسال در این شهرستان به مرگ بیش از ۲۰ نفر از شهروندان جوینی منجر شده است.

,

 

,

انتهای پیام/رض

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه