کتاب «فرّ ایمان از فریمان» منتشر شد
کتاب «فرّ ایمان از فریمان» با موضوع نگارههایی درباره آیت الله مطهری توسط انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبر فریمان، کتاب «فرّ ایمان از فریمان» نگارههایی درباره آیت الله مطهری است که توسط انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبر فریمان,«فرّ ایمان از فریمان» در قالب داستانک و در مورد زندگی استاد آیت الله شهید مطهری (ره) بوده که شامل شصت و پنج بخش است.
,نویسنده در بخشی از کتاب خود، درباره شاگردی استاد مطهری در محضر علامه طباطبایی، می نویسد:
,«آ شیخ مرتضی از همان سال بیست و شش که علامه طباطبایی از تبریز به قم رفت به درس ایشان رفت. فلسفه را تا حدود اسفار نزد امام خمینی خوانده بود و ایشان درس را قطع کرده بودند. با چند تا از هم بحث هایشان از امام تقاضا کردند که الهیات شفا را درس بدهند و امام روی تواضع علمی فرموده بودند من خودم نمی فهمم. یکی از رفقا درس علامه را پیشنهاد داده بود. علامه به زهد و تقوا معروف بود اما هنوز کسی مقام علمی ایشان را درک نمی کرد. آشیخ مرتضی هم فکر می کرد این آقا از عهده ی تدریس شفا برنمی آید ولی به اصرار رفیقش رفت و در همان اولین جلسه مجذوبش شد تا جایی که با لفظ روحی له الفداء از ایشان یاد می کرد.»
,این کتاب با قیمت ۸ هزار تومان توسط سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در دسترس علاقه مندان قرار گرفته است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه