logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

برای اولین بار

حضور اهل سنت ایران درپیاده روی اربعین

حضور اهل سنت ایران درپیاده روی اربعین
برای اولین بار یک هیات از اهل سنت ایران برای شرکت در مراسم اربعین حسینی، روز شنبه وارد نجف اشرف شد.حالا این هیات قرار است پیاده از نجف راهی کربلای معلی شود و به نوشته «الفرات نیوز» این اولین هیات اهل سنت از ایران است که در مراسم اربعین حسینی شرکت می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، مسئول این هیات گفته که در آغاز این سفر ابتدا به حرم مطهر امام خمینی(ره) رفتیم و از آنجا راهی نجف شدیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

حالا این هیات قرار است پیاده از نجف راهی کربلای معلی شود و به نوشته «الفرات نیوز» این اولین هیات اهل سنت از ایران است که در مراسم اربعین حسینی شرکت می کند.

این هیات شامل گروهی از شخصیت های روحانی، فعالان اجتماعی، فرهنگی ، ورزشی، ادبی و نیز خیرینی از اهالی سیستان و بلوچستان و گلستان ایران هستند که با موج عاشقان ولایت همراه شده و به سوی کربلا گام بر می دارند.

آنها در پاسخ به خبرنگاران عراقی گفته اند که هدف از سفر به عراق و شرکت در اربعین حسینی ابراز دوستی و عشق به اهل بیت (ع) از سوی اهل سنت و نیز تحکیم حلقه های وحدت میان مسلمین است.
,
,
,
,
,
,


یکی از آنان گفته که ما قصد داریم همراه با برادران شیعه،پیام جهانی امام حسین (ع) را به جهانیان از همه ملت ها و ادیان و مذاهب ابلاغ کنیم.

اربعین صحنه وصل همه است و به گفته برخی ها سفینه نجات امام حسین(ع) برای همه مسلمانان و حتی سایر ادیان و مذاهب جا دارد.

هم اکنون مسیحیان و ایزدی ها در طول جاده بغداد - کربلا چندین خیمه پذیرایی و خدمت رسانی برپا کرده اند و شده اند خدام الحسین!

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه