موج تغییرات وزارت علوم به دانشگاه فردوسی رسید؛

تغییرات اتوبوسی با افکار خاص در دانشگاه فردوسی مشهد

تغییرات اتوبوسی با افکار خاص در دانشگاه فردوسی مشهد
با حکم ریاست دانشگاه فردوسی، 5 نفر از مسئولان دانشگاه فردوسی در یک روز، تغییر کردند !!!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا یک منبع آگاه در گفتگو با خبرنگار صبح توس، اظهار کرد: کمتر از حدود دو ماه از تغییر ریاست دانشگاه فردوسی نمی گذرد که چند روزی است خبر از تغییرات اتوبوسی ولی با برنامه قبلی مسئولان دانشگاه فردوسی، توسط ریاست دانشگاه به گوش می رسد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 

,

وی خاطرنشان کرد: تودیع و معارفه های معمول در سازمانها و ادارات کل، برای یک مسئولت برگزار می گردد ولی انگار مدیریت جدید دانشگاه به دلیل صرفه جویی یک تودیع و معارفه را برای ۵ مسئولیت برگزار کرده است.

,

 

,

این منبع آگاه تصریح کرد: ریاست جدید دانشگاه فردوسی و مرکز علمی شرق کشور با تغییرات اتوبوسی خود نشان از عجله خود برای نشاندن افرادی با افکار خاص، در مجموعه خود است.

,

 

,

گفتنی است، امروز مراسم معارفه آقایان یوسفی به عنوان معاونت فرهنگی دانشگاه، بهرامی معاونت پژوهشی و فناوری، باباخانی معاونت اداری و مالی، قنوات مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی و رکن آبادی کارگزینی و امور رفاهی کارکنان دانشگاه بوده است.

,

 

,

یادآوری می شود، معاونت طرح و برنامه دانشگاه فردوسی در روزهای آینده تغییر خواهد کرد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه