پوستر/پایان افتخار آمیز

پوستر/پایان افتخار آمیز
سردار سرلشگر «قاسم سلیمانی» فرمانده سپاه قدس در تازه‌ترین اظهارنظر، یاد «عضنفر رکن‌آبادی» سفیر سابق ایران در لبنان را گرامی‌ داشت.
[

به گزارش سرویس چندرسانه‌ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سلیمانی روز یکشنبه (دیروز)  ٨ آذرماه در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری الوقت در تهران گفت: شهادت در منا و پس از مناجات در عرفات و در سرزمین وحی برای آقای رکن آبادی یک پایان افتخارآمیز بود؛ وی با جهاد در راه خدا، به دیپلماسی رنگ وبوی دیگری بخشید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, الوقت,

سردار سلیمانی در این گفت‌وگو که در دفتر کار وی در تهران صورت گرفت، رکن آبادی را یک شخصیت انقلابی نامید که به دیپلماسی معنای تازه ای داده است. او گفت: «رکن آبادی زیر بمباران های وحشیانه رژیم صهیونیستی در جنگ ٣٣روزه تابستان ٢٠٠٦ میلادی، نقش مهمی در حفظ شیرازه لبنان در برابر این تهاجم داشت».

,

, ,

برای دریافت در سایز اصلی کلیک کنید

, برای دریافت در سایز اصلی کلیک کنید]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه