هفدهمین مانور زلزله در مدارس میناب برگزار شد+تصویر

هفدهمین مانور زلزله در مدارس میناب برگزار شد+تصویر
رییس اداره آموزش و پرورش میناب از برگزاری هفدهمین مانور زلزله به صورت نمادین با حضور مسئولین شهرستانی ،نظامی و انتظامی در یکی از مدارس این شهرستان خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  میناب جنوب ،   علی اسلامی، رییس اداره آموزش و پرورش میناب هدف از برگزاری این مانور ارتقاء سطح آمادگی دانش آموزان و مدیریت بحران در زمان بروز مشیت الهی عنوان کرد و گفت: با توجه به پیش بینی نبودن مشیت های الهی از قبیل زلزله ،صاعقه و دیگر مواردی که منجر به بروز تلفات و سوانح دیگر می شود آمادگی افراد یک ضرورت است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از  , میناب جنوب,  ،   علی اسلامی، رییس اداره آموزش و پرورش میناب هدف از برگزاری این مانور ارتقاء سطح آمادگی دانش آموزان و مدیریت بحران در زمان بروز مشیت الهی عنوان کرد و گفت: با توجه به پیش بینی نبودن مشیت های الهی از قبیل زلزله ،صاعقه و دیگر مواردی که منجر به بروز تلفات و سوانح دیگر می شود آمادگی افراد یک ضرورت است.,

تخلیه اضطراری، نحوه پناه‌گیری و نقطه امن، رسیدگی به مصدومان و صعود و فرود آن‌ها، بازگشت‌پذیری جامعه به امنیت ، آموزش اطفاء حریق از موارد قابل ذکر در این مانور بشمار می رفت.

,

این مسئول با اشاره به احتمال وقوع مشیت های الهی افزود:  حفظ آمادگی با آموزش، مهارت‌افزایی، کار تیمی و برگزاری مانورهای مختلف در سطح مدارس تلفات و خسارات ناشی از زلزله را کاهش می دهد.

,

 

,

اسلامی یادآور شد: مانور زلزله در تمام مدارس استان طی امروز با زنگ خوردن زلزله برگزار شد.

,

وی ظرفیت دانش آموزان را در این مقطع سنی در افزایش مهارت و آموزش امداد و نجات برای کاهش تلفات ناشی از بروز سوانح ضروری دانست.

,

سید موسی هاشم نسب رییس جمعیت هلال احمر شهرستان میناب گفت: با توجه به وقوع حادثه  زلزله بم و بجای نهادن خسارات و تلفات زیاد آموزش های قبل ،حین و بعد از بروز زلزله برای افراد الزامی است.

,

هاشم نسب بیان کرد: از آنجایی‌ که وقوع یک حادثه می تواند منجر به وقوع سوانح دلخزاش و هزینه آور برای افرادشود  جدی گرفتن در جهت  ارتقاء سطح و کیفیت این آموزش‌ها تلاش شود.

,

وی خاطر نشان کرد: دانش آموزان باید بعنوان یک مربی در سطح خانواده ها فعالیت کنند تا شاهد بروز مشکلات بعد از وقوع حادثه ای در جامعه نشویم .

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه