رییس مجمع خیرین مدرسه ساز استان البرز:
مشارکت ۲۵ میلیارد تومانی خیرین برای ساخت ۳۸ مدرسه در البرز
خیرین بازوی کوچک دستگاه های اجرایی بوده و نیازمند تقویت هستند آن چنان که در هفدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان البرز ۲۵ میلیارد تومان جمع آوری شد و هم اکنون با این اعتبار مردمی ۳۸ مدرسه در حال ساخت است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از البرز ۲۴ رییس مجمع خیرین مدرسه ساز استان البرز گفت: بیش از دو سوم دغدغه های آموزش و پرورش به مسائل مالی باز می گردد چرا که زمانی مدرسه ای افتتاح نمی شود، نوسازی نمی تواند مدرسه بسازد و در واقع بودجه های اختصاص داده شده کار را تا جایی پیش برده و پروژه متوقف خواهد شد به واسطه کمبود هزینه و اعتبار است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, البرز ۲۴ ,دکتر محمدرضا اسپرورین افزود: در کشورهای اسکاندیناوی قریب به ۸۷ درصد بار مالی آموزش توسط نهادهای مردمی بوده و تامین بودجه بر عهده نهادهای دولتی نخواهد بود و شاهد حضور پر رنگ مردم در بسیاری از عرصه های اجتماعی هستیم.
,وی اظهار داشت: شب گذشته دستگاه های دیالیز یک مرکز سلامت تهران از کار افتادند و طی سه ساعت ۱۱ میلیارد تومان توسطه خیرین بودجه برای رفع این مشکل اختصاص داده شد لذا سازمان های مردم نهاد در برطرف کردن دغدغه های اجتماعی می توانند همراه دولت باشند.
,اسپرورین همچنین گفت: خیرین بازوی کوچک دستگاه های اجرایی بوده و نیازمند تقویت هستند و در استان البرز با توجه به کمبود فضای آموزشی می توانند دغدغه های دانش آموزان در زمینه آموزش و ورزش را برطرف کنند آن چنان که در هفدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان البرز ۲۵ میلیارد تومان جمع آوری شد و هم اکنون با این اعتبار مردمی ۳۸ مدرسه در حال ساخت است.
,رییس مجمع خیرین مدرسه ساز استان البرز در خاتمه خاطر نشان داشت: فعالیت های خیرین نیازمند تبلیغ بوده و فرهنگ مدرسه سازی باید ترویج داده شود، خیرین زمانی صاحبان صنایع بودند و امروز همان اشخاص تکه های پازل در جهت ساخت مدرسه و امور خیر هستند و این مهم باید از دل مردم آورده شود و جامعه مشتاق به فعالیت در این عرصه شده و فضا برای تلنگر خوردن تک تک مردم ایجاد شود.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه