رئیس شورای هیئتهای مذهبی مبارکه:
اجتماع عظیم اربعین حسینی در شهرستان مبارکه برگزار می شود
رئیس شورای هیئتهای مذهبی مبارکه گفت: اجتماع عظیم اربعین حسینی در شهر های مبارکه، دیزیچه، زیباشهر، طالخونچه و کرکوند برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس شورای هیئت های مذهبی شهرستان مبارکه جواد اسدی در گفت و گو با مبارکه نا، تصریح کرد: حضور عزاداران در هیأتها، سخنرانی سخنرانان و مداحی برای اهلبیت(علیهمالسلام) توسط مداحان، در ایام محرم و صفر، یادآوریکننده حلال و حرام خداوند است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مبارکه نا,جواد اسدی برپایی عزاداری حضرت اباعبدالله(علیهالسلام) را از شعائر الهی عنوان کرد و گفت: دلیل قیام امام حسین(علیهالسلام) از زبان خود ایشان رواج بدعتها و از بین رفتن سنتها عنوان شده است و کسی را میخواست که این معادله را برپایی عزای حسینی موجب یادآوری این اهداف و تقویت اراده دینی مردم میشود.
,وی افزود: تاکید و توصیهای که از طرف ائمه (ع) برای عزاداری امام حسین صورت گرفته، در مورد هیچ امامی صورت نگرفته و با آن که شهادت امام حسین(ع) در یک روز است، اما عزاداری برای سید الشهدا از مدتها قبل بوده و پس از آن هم ادامه خواهد داشت.
,اسدی تصریح کرد: باید تلاش و توان خود را برای اجرای هرچه با شکوه تر این مراسمان انجام بدهیم و از همه توان و ظرفیت استفاده کنیم چراکه جایگاه شیعیان و دلدادگان ائمه اطهار از موقعیت بالایی برخوردار است.
,رئیس شورای هیئتهای مذهبی شهرستان مبارکه از تجمع بزرگ اربعین در مبارکه خبر داد و افزود: مراسم عزاداری و بزرگداشت اربعین چهارشنبه در ۵ نقطه از شهرستان مبارکه در شهر های مبارکه، دیزیچه، زیباشهر، طالخونچه و کرکوند برگزار می شود و تجمع بزرگ اربعین حسینی در مرکز شهرستان چهارشنبه ساعت ۹ صبح از میدان انقلاب به سمت حسینیه مرکزی شهر مبارکه برپا می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه