فرماندار زرندیه مطرح کرد؛
پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی با همکاری دولت و مردم
فرماندار زرندیه گفت: برای عملی شدن اقتصاد مقاومتی در کشور، هر شهروند در خانواده خود و هر تولید کنند در حوزه مسئولیت خود، در نقاط روستایی و شهری باید کمک کند و گوشه ای از این برنامه بزرگ را بر عهده بگیرد تا منویات رهبر انقلاب اجرایی شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد کردی فرماندار شهرستان زرندیه در گفتگو با خبرنگار زرخبر گفت: امروز زمان تلاش برای خودکفایی در زمینه های گوناگون در کشور است. به طوری که در کنار این خودکفایی، نگاه توسعه ای برای صادرات هم داشته باشیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرخبر ,وی اظهار کرد: برای دستیابی به چنین هدفی باید به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون اقتصاد مقاومتی، که در سال های اخیر بارها بر آن تاکید داشته اند توجه ویژه داشته باشیم و به آن جامع عمل بپوشانیم.
,فرماندار زرندیه افزود: اقتصاد مقاومتی طرحی مناسب برای رهایی اقتصاد کشور از نفت است، نفتی که در سال های اخیر با افت قیمتش، درآمد های کشور را به شدت تحت تاثیر خود قرار داد.
,کردی تصریح کرد: برای عملی شدن اقتصاد مقاومتی در کشور، هر شهروند در خانواده خود و هر تولید کنند در حوزه مسئولیت خود، در نقاط روستایی و شهری باید کمک کند و گوشه ای از این برنامه بزرگ را بر عهده بگیرد تا منویات رهبر انقلاب اجرایی شود.
,وی گفت: اقتصاد مقاومتی به تنهایی توسط دولت قابل اجرا نخواهد بود و این امر مستلزم همراهی و همکاری مردم است.
,فرماندار زرندیه اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی یعنی توجه به درون کشور و استفاده از ظرفیت های تولید بومی با استفاده از تکنولوژی و مباحث علمی به گونه ای که علاوه بر نیاز های داخلی، نیاز های منطقه و بازار های جهانی را هم برآورده کنیم.
,کردی خاطرنشان کرد: ما باید با فراگیری علم و بومی سازی دانش، در زمینه های مختلف اقتصادی به نقطه ای برسیم که در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم، همانطور که در فناوری هسته ای، مسائل نظامی و دفاعی، بحث های نوآوری و ... توانسته ایم خود را در رتبه های برتر جهان جای دهیم.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه