جشنواره پخت نان های محلی در سیریک برگزار شد

جشنواره پخت نان های محلی در سیریک برگزار شد
جشنواره تولید نان های محلی و غذا و دسر های غذایی بومی دانش آموزان شهرستان سیریک برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آذینی؛  محمد فولادی ، مدیر آموزش و پرورش شهرستان سیریک گفت: این جشنواره با پخت تعداد20 نوع نان محلی و 30 نوع انواع غذا و دسر های محلی با مشارکت25 گروه در قالب تعداد 250 دانش آموز در مدرسه فاطمه معصومه (س) شهر بندر سیریک برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

مدیر آموزش و پرورش شهرستان سیریک افزود : این جشنواره با هدف ترویج مصرف غذاهای سنتی،سالم و مقوی محلی و پرهیز از استفاده از غذاهای آماده ،نمکی و چربی و فست فودها و پیشگیری از بروز بیماری های دیابت ، فشار خون و بیماری های قلبی و عروقی است.

,


فولادی تصریح کرد: برگزاری جشنواره‌ های غذایی سالم در میان دانش آموزان ضمن ایجاد فضای مودت و دوستی و رقابت این امر می‌تواند در اصلاح عادات غذایی نامناسب و ترویج مصرف غذاهای سنتی،سالم ومقوی نقش بسزایی داشته باشد.

,
,


وی یادآور شد: در این آئین مبارکی فرماندار سیریک ، جمالدینی بخشدار مرکزی ،دستور رئیس مخابرات ، آئین پرست رئیس اداره ورزش و جوانان ، آئین پرست رئیس دانشگاه پیام نور، احمدی رئیس صنعت معدن تجارت و جمعی از فرهنگیان و دانش آموزان حضور داشتند.

,
,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه