پلیس راهور استان مرکزی اعلام کرد:

محدودیت های ترافیکی اربعین در اراک

محدودیت های ترافیکی اربعین در اراک
پلیس راهور استان مرکزی در روز اربعین محدودیت های ترافیکی مقطعی را در شهرهای این استان اعمال می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ"ابوالفضل امیدی" رئیس پلیس راهور استان مرکزی در گفت و گو با خبرنگار دیارآفتاب گفت: از ساعت اولیه روز چهارشنبه مسیرهای محدود به میدان شهدا ، خیابان شهید بهشتی ، خیابان امام خمینی(ره) و اطراف مصلی بیت المقدس بصورت مقطعی محدودیت برقرار و مسدود خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارآفتاب,

, ,

 

,


امیدی با اشاره به اینکه این محدودیت ها برای رفاه حال شهروندان و سهولت رفت و آمد اعمال می شود اظهار کرد: این شرایط تا ساعت پایانی روز چهارشنبه ادامه خواهد داشت.

,
,

 

,

وی ادامه داد: در این مدت عوامل و ماموران پلیس راهور با افزایش ساعت کاری به طور ویژه برای برقراری نظم و امنیت مراسم مذهبی اربعین در سطح جاده ها و خیابان های شهری فعالیت خواهند کرد.

,


رئیس پلیس راهور استان مرکزی از همه شهروندان استان در خواست کرد که با مأموران پلیس در راستای هر چه با شکوهتر برگزارشدن مراسم اربعین حسینی و جلوگیری از بروز ترافیک شهری، نهایت همکاری را داشته باشند و از انتقال وسایل نقلیه خود به اطراف مکان های برگزاری مراسم اربعین حسینی خودداری کنند.

,
,

 

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه