سرپرست فرمانداری بهشهر:

تلاش برای بوجود آوردن امنیت برای سرمایه گذاران

تلاش برای بوجود آوردن امنیت برای سرمایه گذاران
سرپرست فرمانداری بهشهر گفت: تمام تلاش خود را باید انجام دهیم تا امنیت را برای سرمایه گذاران فراهم کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خط امید، سید خالق سجادی، در اولین جلسه نشست با خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان بهشهر که شامگاه روز گذشته در ساختمان فرمانداری بهشهر برگزار شد اظهار کرد: خبرنگاران چشم و گوش مردم هستند و اگر کار خود را درست و بدون هیچ غرض‌ورزی انجام دهند، می‌توانند خدمت بزرگی به مسولین و مردم انجام دهند و اعتماد مردم را به خود جلب کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از خط امید، سید خالق سجادی، در اولین جلسه نشست با خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان بهشهر که شامگاه روز گذشته در ساختمان فرمانداری بهشهر برگزار شد اظهار کرد: خبرنگاران چشم و گوش مردم هستند و اگر کار خود را درست و بدون هیچ غرض‌ورزی انجام دهند، می‌توانند خدمت بزرگی به مسولین و مردم انجام دهند و اعتماد مردم را به خود جلب کنند., خط امید,
 
,

 وی افزود: معیارهایی که برای یک خبرنگار در نظر گرفته شده، ابتدا منفعت مردم، منفعت نظام و منفعت جامعه است و برگرفته از اصول و سیاست های قانون اساسی, مقام معظم رهبری و دولت می‌باشد.

,  , وی افزود: معیارهایی که برای یک خبرنگار در نظر گرفته شده، ابتدا منفعت مردم، منفعت نظام و منفعت جامعه است و برگرفته از اصول و سیاست های قانون اساسی, مقام معظم رهبری و دولت می‌باشد.,
 
,

سرپرست فرمانداری بهشهر خاطرنشان کرد: همه ما موظف هستیم و وظیفه عقلی, عرف و شرعی داریم که مردم در آسایش و آرامش کامل باشند و این امر جز در اجرای قانون محقق نمی‌شود و هرکسی بر خلاف قانون باشد مطمئنا جهت منافع مردم و نظام گام برنداشته است.

, سرپرست فرمانداری بهشهر خاطرنشان کرد: همه ما موظف هستیم و وظیفه عقلی, عرف و شرعی داریم که مردم در آسایش و آرامش کامل باشند و این امر جز در اجرای قانون محقق نمی‌شود و هرکسی بر خلاف قانون باشد مطمئنا جهت منافع مردم و نظام گام برنداشته است.,
 
,

سجادی با بیان اینکه باید یک انتخابات درست و صحیح داشته باشیم یادآور شد: باید در این برهه از زمان که به انتخابات نزدیک می‌شویم با وحدت, همدلی و با استفاده از تدبیر, یک محیط آرام و بدون تشنج فراهم تا یک انتخابات سالم و درست برگزار کنیم، که اگر در غیر این صورت و بر خلاف این موضوع اگر قدمی و قلمی زده شود خیانت به مردم است.

, سجادی با بیان اینکه باید یک انتخابات درست و صحیح داشته باشیم یادآور شد: باید در این برهه از زمان که به انتخابات نزدیک می‌شویم با وحدت, همدلی و با استفاده از تدبیر, یک محیط آرام و بدون تشنج فراهم تا یک انتخابات سالم و درست برگزار کنیم، که اگر در غیر این صورت و بر خلاف این موضوع اگر قدمی و قلمی زده شود خیانت به مردم است.,
 
,

وی افزود: از جمله کارها و برنامه های پیش رو به امام رساندن پروژه های نیمه تمام این شهرستان از جمله سد گلورد، جاده هزار جریب، دو باند کردن جاده زاغمرز به بندر امیرآباد ، بیمارستان ۱۶۰تختخوابی حضرت امام و پل رودخانه رودبار می باشد.

, وی افزود: از جمله کارها و برنامه های پیش رو به امام رساندن پروژه های نیمه تمام این شهرستان از جمله سد گلورد، جاده هزار جریب، دو باند کردن جاده زاغمرز به بندر امیرآباد ، بیمارستان , ۱۶۰, تختخوابی حضرت امام و پل رودخانه رودبار می باشد.,
 
,

سید خالق سجادی عنوان کرد: در بحث پالایشگاه رایزنی ها و گفتگوهایی انجام شده و سرمایه گذار در حال حاضر خارج از کشور است و پس از بازگشت به ایران با توجه به لغو تحریم‌ها اگر مایل بود که هیچ, اگر نه با یک شریک خارجی معتبر پالایشگاه را احیا می‌کنیم و در راستای اشتغال‌زایی مسئولان نیز برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت خود را باید ارائه دهند.

, سید خالق سجادی عنوان کرد: در بحث پالایشگاه رایزنی ها و گفتگوهایی انجام شده و سرمایه گذار در حال حاضر خارج از کشور است و پس از بازگشت به ایران با توجه به لغو تحریم‌ها اگر مایل بود که هیچ, اگر نه با یک شریک خارجی معتبر پالایشگاه را احیا می‌کنیم و در راستای اشتغال‌زایی مسئولان نیز برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت خود را باید ارائه دهند.,
 
,
 
,

سرپرست فرمانداری بهشهر تصریح کرد: ما همه تلاش خود را انجام می‌دهیم و از تمام پتانسیل ها استفاده می کنیم و با استفاده از ارتباطات و همکاری همه مسئولین، نهادهای قانونی شهرستان و یاری و همکاری خبرنگاران این بار را به سر انجام مقصود می‌رسانیم.

, سرپرست فرمانداری بهشهر تصریح کرد: ما همه تلاش خود را انجام می‌دهیم و از تمام پتانسیل ها استفاده می کنیم و با استفاده از ارتباطات و همکاری همه مسئولین، نهادهای قانونی شهرستان و یاری و همکاری خبرنگاران این بار را به سر انجام مقصود می‌رسانیم.,
 
,

سجاد در پایان افزود: درب اتاق من هر روز و همیشه به روی همه باز است، اصحاب رسانه پل ارتباطی میان مدیران و مردم هستند و با درک متقابل همدیگر و درک موقعیت های کاری هم, می‌توان ارتباط و تعامل درستی بوجود آورد که هدف از این ارتباط و تعامل خدمت به خلق می باشد، این مردم کمتر از مردم دوران رسول الله(ص) نیستند و هر کاری برایشان انجام دهیم کم است.

, سجاد در پایان افزود: درب اتاق من هر روز و همیشه به روی همه باز است، اصحاب رسانه پل ارتباطی میان مدیران و مردم هستند و با درک متقابل همدیگر و درک موقعیت های کاری هم, می‌توان ارتباط و تعامل درستی بوجود آورد که هدف از این ارتباط و تعامل خدمت به خلق می باشد، این مردم کمتر از مردم دوران رسول الله(ص) نیستند و هر کاری برایشان انجام دهیم کم است.,

انتهای خبر/د

, انتهای خبر/د,
 
,
 
,
 
,   ,   ,  ,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه