گزارش تصویری؛

در آستانه اربعین کنگاور منزلگاه عاشقان حسینی است+ تصاویر

در آستانه اربعین کنگاور منزلگاه عاشقان حسینی است+ تصاویر
به دنبال تشکیل ستاد استقبال از زائران اربعین و در نظر گرفتن محل اسکان و پذیرایی زوار همچنین برپایی موکب در ورودی و خروجی کنگاور، حال و هوای اربعین در سراسر شهر پیچیده و مسئولین از نزدیک پیگیر وضعیت خدمت رسانی به زائرین هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از  خبرنگار آفتاب کنگاور،  وقتی برای ورود به استان کرمانشاه به کنگاور نزدیک میشویم، این مسیر حال و هوایی دیگر به خود گرفته و عاشقان حسینی خود را برای پذیرایی از زائران اربعین آماده کرده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار آفتاب کنگاور، ,

 

,

از برپایی موکب های امام حسین(ع) و ارائه خدمات گرفته تا اصرار جوانان کنگاوری در قسمت کمربندی برای ورود زائران به داخل شهر برای پذیرایی و رفع خستگی آنها، نشان دهنده اوج ارادت و دلدادگی به امام مظلومشان است و با وجود اینکه خود عشق به سفر دارند؛ خدمت رسانی به زائران امام حسین(ع) را زیباتر می بینند.

,

 

,

مسئولان شهرستان کنگاور نیز با هدف پیگیری از وضعیت خدمت رسانی به زائران با حضور متداوم در محل اسکان و موکب ها از آخرین وضعیت آنها با خبر می شوند تا ارادت خود را به امام حسین(ع) و زائران ایشان نشان دهند.

,

 

,

خود به خود یاد جمله معروف مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در سفر پربرکت به شهرستان کنگاور می افتیم که فرمودند:

,

« کنگاور منزلگاه عاشقان حسینی در سالهای متمادی بوده است»

, « کنگاور منزلگاه عاشقان حسینی در سالهای متمادی بوده است», « کنگاور منزلگاه عاشقان حسینی در سالهای متمادی بوده است»]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه