سکان آموزش و پرورش میمه به روح الامین سپرده شد
طی مراسمی با حکم مدیرکل اداره آموزش و پرورش استان اصفهان از خدمات زضا متوسلی قدردانی و رضا روح الامین به سمت مدیر آموزش و پرورش منطقه میمه منصوب گردید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازشاهین نا، نماینده مردم شهرستان شاهین شهر و میمه در آیین تودیع و معارفه مدیر آموزش و پرورش منطقه میمه سعادت آینده جامعه را منوط به فعالیت فرهنگیان دانست و گفت: بخش میمه با ۸۰۰ نفر نیروی فرهنگی جایگاه وسیعی را در استان دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاهین نا، , شاهین نا,وی در ادامه با اشاره به شرایط ویژه جغرافیایی و قدمت فرهنگی منطقه میمه، اظهار کرد: بخش میمه شرایط لازم برای ارتقاء به شهرستان شدن را دارد که با پیگیری های صورت گرفته مقدمات این کار فراهم شده است.
,حسینعلی حاجی دلیگانی زمان اجرایی شدن ارتقاء بخش میمه به شهرستان را به پس از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه سال جاری اعلام کرد.
,فرماندار شهرستان صبح امروز در آیین تودیع و معارفه مدیر آموزش و پرورش منطقه میمه با بیان اینکه فرهنگیان نقش به سزایی در نظام جمهوری اسلامی ایران دارند گفت: جوانان و نوجوانان به عنوان آینده سازان و اساس جامعه همواره در معرض آسیب های اجتماعی قرار دارند که در این خصوص نقش آموزش و پرورش در تربیت نیروهای کار آمد یک جامعه انکار ناپذیر است.
,وی افزود: آموزش و پرورش در امر تربیت نونهالان و نوجوانان وظیفه خطیری بر عهده دارد و برای انجام کامل وظایف خود نیازمند همکاری و تعامل مدیران و مسوولین است.
,علیرضا بصیری با اشاره به دغدغه های رهبر معظم انقلاب در خصوص اصلاح سبک زندگی اظهار کرد: نظام فرهنگی جامعه باید به سمتی و سویی حرکت کند که رفتار جامعه را تغییر دهد و این مهم جز با آموزش تغییر پیدا نخواهد کرد.
,وی نسل جوان را سرمایه بزرگ این مملکت دانست و گفت: همه مسولان موظفند همه توان خود را برای حمایت و حفاظت از نسل جوان در برابر معضلات فرهنگی و اجتماعی و بویژه پدیده شوم مواد مخدر و تهاجم فرهنگی در قالب شبکه های ماهواره ای و اینترنتی به کارگیرند.
, .,در ادامه مراسم ضمن قدردانی از خدمات رضا متوسلی طی حکمی از سوی محمد حسن قائدیها مدیرکل اداره آموزش و پرورش استان اصفهان، رضا روح الامین به عنوان مدیر آموزش و پرورش منطقه میمه منصوب شد.
,رضا روح الامین طی ۲۲ سال خدمت در سمت های کارشناس امور اردوها، کارشناس فرهنگی هنری مدیریت آموزش و پرورش، کارشناس مسئول امور پشتیبانی، کارشناس گزینش منطقه شاهین شهر فعالیت می کرده است،
,تقویت فعالیتهای پرورشی با اقامه نماز جماعت و تقویت جلسات انس با قرآن در مدارس ، برگزاری مسابقات معارف اسلامی، پیگیری و ارتقا امور رفاهی فرهنگیان را در دستور کار خود دارد، متوسلی نیز پس از ۳۶ سال خدمت بازنشسته شد
,آیین تودیع و معارفه مدیریت آموزش و پرورش منطقه میمه با حضور معاون مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان، فرماندار شاهین شهر و میمه، امام جمعه بخش میمه، بخشدار میمه، جمعی از مسولان شهرستان، معلمان و فرهنگیان در محل خانه معلم میمه برگزار شد.
,انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه