بنیتس بعد از اشتباه مضحکش چه گفت

بنیتس بعد از اشتباه مضحکش چه گفت
سرمربی رئال مادرید گفت:ز: اطلاعی از محرومیت چریشف نداشتیم؛ باشگاه در این مورد هیچ ایده‌ای ندارد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در یکی از دیدار های کوپا دل ری و از دور یک شانزدهم نهایی رقابت‌ها، رئال مادرید در حالی با نتیجه 3 بر 1 مقابل میزبان خود، کادیز به پیروزی دست یافت که دنیس چریشف را در ترکیب اولیه خود می‌دید و ظاهرا این بازیکن روس تبار از انجام این بازی محروم بوده است. هنوز سرنوشت رئال پس از این عمل مشخص نشده و احتمال حذف آن‌ها از گردونه رقابت‌ها به علت استفاده کردن از یک بازیکن محروم وجود دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

رافائل بنیتز که پس از این دیدار در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرده بود، خاطر نشان کرد: ” باشگاه در این مورد ایده‌ای ندارد. فدراسیون پیش از دیدار اطلاعی مبنی بر محرومیت او به ما نداده بود و ناآگاهانه به او در این دیدار بازی دادیم. ما در بین دو نیمه متوجه این قضیه شدیم و فورا او را از ترکیب خود بیرون آوردیم. ما به‌سرعت واکنش نشان دادیم و به محضی که از محرومیت او مطلع شدیم، او را تعویض کردیم.”

,

” باز هم می‌گویم، ما در اولین فرصت که متوجه محرومیت او شدیم، او را از زمین بازی خارج کردیم. در باره عملکرد تیم در این دیدار نیز به بازیکنانم به‌خاطر چنین عملکرد مثبتی تبریک می‌گویم. ما نمایشی بسیار خوب را ارائه کردیم.”

,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه