logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

ظریف هفته آینده به پاکستان سفر می‌کند

ظریف هفته آینده به پاکستان سفر می‌کند
سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان از برنامه سفر هفته آتی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در کنفرانس «روند استانبول-قلب آسیا» با محوریت کمک به حل مسایل افغانستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشرق، «قاضی خلیل الله» روز پنجشنبه در کنفرانس مطبوعاتی هفتگی خود اعلام کرد: تا به امروز وزیران امور خارجه ایران،چین، افغانستان و تاجیکستان تایید کرده اند که در کنفرانس روند «استانبول-قلب آسیا» شرکت خواهند کرد. این کنفرانس روز چهارشنبه هفته آینده مصادف با 18 آذر ماه جاری در سطح وزیران امور خارجه کشورهای همسایه افغانستان، برخی کشورهای منطقه ای و غیرمنطقه ای در اسلام آباد و با حضور نمایندگانی از نهادهای بین المللی برگزار خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

از آنجا که دولت ترکیه در سال های گذشته مبتکر برگزاری این کنفرانس بوده است، نام آن به روند استانبول-قلب آسیا معروف شده است.

,

رسانه های پاکستان صبح امروز به نقل از برخی مقامات رسمی این کشور و بدون ذکر نام آنها نوشتند که خانم سوشما سوراج وزیر خارجه هند نیز برای شرکت در کنفرانس یاد شده به اسلام آباد سفر خواهد کرد.

,

با وجود اینکه برخی رسانه های پاکستان روز گذشته از قطعی شدن برنامه سفر اشرف غنی رییس جمهوری افغانستان به اسلام اباد برای شرکت در کنفرانس قلب آسیا خبر داده بودند، سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان امروز اعلام کرد که اسلام آباد همچنان منتظر دریافت پاسخ و تاییدیه رسمی کابل در خصوص سفر اشرف غنی به اسلام آباد است.

,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه