رویانیان همچنان دنبال پروژه 250 میلیاردی
محمد رویانیان در برنامه شب گذشته ورزش از نگاه دو روی خط تلفنی برنامه آمد و درباره یکی از پروژه هایی حرف زد که برای درآمدزایی پرسپولیس طی دوران مدیریتش پیگیری کرده و همچنان به دنبال به نتیجه رساندن آن است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناوی گفت یک سال و نیم است دنبال ایجاد شبکه هواداری است و قصد دارد با صدا و سیما همکاری گسترده ای داشته باشد که به نتیجه رسیدن این پروژه 250 میلیارد تومان بای پرسپولیس درآمدزایی خواهد داشت.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,رویانیان به این موضوع اشاه کرد که حتی روزی که پرسپولیس به گسترش فولاد باخت و او استعفا کرد جلسه ای در همین خصوص با مدیران صدا و سیما داشته و باز هم این موضوع را پیگیری خواهد کرد تا به نتیجه برسد.
,رویانیان گفت نمی خواسته این اقدام بزرگ را رسانه ای کند ما وقتی عصبانی به نظر می رسید این اقدامش را هم رسانه ای کرد و البته حرف های او از سوی دو مسوول صدا و سیما که با برنامه ورزش از نگه دو تماس گرفته بودند تائید شد.
,انتهای خبر
]
ارسال دیدگاه