امام جمعه دیر:
فرهنگ ایثارگری زنده بماند
امام جمعه بندردیراستان بوشهر گفت: باید همواره فرهنگ ایثارگری و افتخارات مردم این شهرستان زنده نگه داشته شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از "مطاف24"، حجت الاسلام سید علی حسینی در جلسه ستاد بزرگداشت روز شهرستان دیر گفت: 13 آذر روز شهادت دو شهید انقلاب اسلامی احمد حیدری و سمنبر عالی پور به عنوان روز شهرستان دیر نام گذاری شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از "مطاف24"، , "مطاف24"، , حجت الاسلام سید علی حسینی در جلسه ستاد بزرگداشت روز شهرستان دیر گفت: 13 آذر روز شهادت دو شهید انقلاب اسلامی احمد حیدری و سمنبر عالی پور به عنوان روز شهرستان دیر نام گذاری شده است.,وی اضافه کرد: این دو شهید بزرگوار در ایام انقلاب با نثار جان خود به انقلاب و اسلام باعث فخر و مباهات شهرستان شدند که باید این روز بخوبی گرامی داشته شود.
, وی اضافه کرد: این دو شهید بزرگوار در ایام انقلاب با نثار جان خود به انقلاب و اسلام باعث فخر و مباهات شهرستان شدند که باید این روز بخوبی گرامی داشته شود.,امام جمعه دیر اظهار کرد: در 13 آبان سال 57 مصادف با سوم محرم، مردم انقلابی دیر علیه رژیم طاغوت بپا خاستند و خواستار انقلاب اسلامی شدند که براثر حمله وحشیانه مزدوران شاه جمع زیادی از مردم جانباز و شهید حیدری و عالی پور به درجه شهادت نائل آمدند.
, امام جمعه دیر اظهار کرد: در 13 آبان سال 57 مصادف با سوم محرم، مردم انقلابی دیر علیه رژیم طاغوت بپا خاستند و خواستار انقلاب اسلامی شدند که براثر حمله وحشیانه مزدوران شاه جمع زیادی از مردم جانباز و شهید حیدری و عالی پور به درجه شهادت نائل آمدند.,وی ادامه داد: تداوم و گسترش انقلاب به نسل امروزی باید در قالب معرفی ارزش ها و فداکاری ها و تجلیل و زنده نگه داشتن این فرهنگ باشد.
, وی ادامه داد: تداوم و گسترش انقلاب به نسل امروزی باید در قالب معرفی ارزش ها و فداکاری ها و تجلیل و زنده نگه داشتن این فرهنگ باشد.,در این جلسه مقرر شد که دیدار از این دو خانواده شهید، غبار روبی قبور شهدا و بزرگداشت این دو شهید در روز دوشنبه از برنامه های این ستاد باشد./ انتهای خبر
, در این جلسه مقرر شد که دیدار از این دو خانواده شهید، غبار روبی قبور شهدا و بزرگداشت این دو شهید در روز دوشنبه از برنامه های این ستاد باشد./ انتهای خبر ]
ارسال دیدگاه