پیکر شهید مدافع حرم هرمزگان تشیع شد
پیکر شهید مدافع حرم حضرت زینب (س) صبح امروز در شهرستان بندرعباس تشییع سپس به شهرستان حاجی آباد و زادگاهش روستای سردر سیرمند منتقل وبه خاک سپرده میشود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی هرمز ؛ مراسم تشییع شهید مدافع حرم شهید عبدالحمید سالاری، امروز شنبه 14 آذرماه ساعت 8صبح از ستاد فرماندهی سپاه هرمزگان آغاز و تا میدان شهید دباغیان ادامه داشت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی هرمز ؛,پیکر مطهر این شهید مدافع حرم بر دستان مردم شهید پرور و ولایت مدار بندرعباس، خانواده معظم شهدا تشیع و برای تدفین راهی شهرستان حاجی آباد و در زادگاهش به خاک سپرده خواهد شد.
,در میان بسیجیان حاضر در مراسم، فرمانده سپاه استان سردار ترابی و نمایندگی ولی فقیه در استان هرمزگان حضور داشتند.
,عبدالحمید سالاری اولین شهید مدافع حرم از استان هرمزگان است که در راه دفاع از حرمین شریفین و در مقابله با نیروهای تروریستی و تکفیری به درجه رفیع شهادت نائل شد.
مردم ولایتمدار شهرستان بندرعباس در مراسم تشییع این شهید والامقام شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسراییل و مرگ بر آل سعود سر دادند و حملات تروریستی را محکوم کردند.
انتهای پیام/گ
عبدالحمید سالاری اولین شهید مدافع حرم از استان هرمزگان است که در راه دفاع از حرمین شریفین و در مقابله با نیروهای تروریستی و تکفیری به درجه رفیع شهادت نائل شد.
,مردم ولایتمدار شهرستان بندرعباس در مراسم تشییع این شهید والامقام شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسراییل و مرگ بر آل سعود سر دادند و حملات تروریستی را محکوم کردند.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه