مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران:

معوقات پرستاری به زودی پرداخت خواهد شد

معوقات پرستاری به زودی پرداخت خواهد شد
نادر نصیری به مشکلات پیش آمده در پرداخت هزینه های پرستاری اشاره و تصریح کرد: بعد از تمدید قرارداد، بیمه ایران حق معوقه را به خانواده های ایثارگر پرداخت خواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران طی گفت و گو با سپیدپوش، به بیان خدمات بهداشت و درمان خانواده های معظم شاهد و ایثارگر پرداخت و بیان کرد: برای تأمین این نیاز به دو روش بیمه همگانی و مکمل تسهیلات ارائه می شود که طبق قرارداد خدمات مکمل، بر عهده شرکت بیمه ایران نهاده شده است، گرچه با شرایط مطلوب فاصله دارد ولی تا به حال بخش عمده از هزینه های سنگین خانواده های ایثارگر را تأمین و به خوبی به وظایف خود عمل کرده است.
نادر نصیری به شرایط سخت سالمندی والدین اشاره کرد و افزود: برای افزایش سطح تسهیلات به جامعه هدف، در یکی دو سال اخیر خدمات پرستاری، طی قرارداد و صرف هزینه قابل ملاحظه به لیست وظایف آن بیمه اضافه شده است.
این مقام مسئول از اقدامات اخیر، به انعقاد قرارداد با شرکت متد اشاره کرد و افزود: این شرکت مجموعه تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران است و با شناخت، تجربه و ارائه تسهیلات درمانی در منزل تلاش می کند به طور شایسته در خدمت رسانی کوشا و باعث ارتقاء کیفی آن به خانواده های معظم شاهد و ایثارگر باشد.
وی در پاسخ به سؤالی در مورد به تعویق افتادن حق پرستاری به خانواده ها در چند ماه گذشته گفت: این تسهیلات مستقمیاً از طرف بنیاد ارائه نمیشود بلکه به عهده بیمه ایران است. امسال به دلیل طلبی که داشت خدمات متوقف شده بود، برای حل این مشکل دوستان در سازمان مرکزی تلاش کردند بخش عمده ای از طلب بیمه ایران را پرداخت نموده و قرارداد با تأخیر  مجدداً تمدید شد.
نصیری در ادامه تأکید کرد: ولی تأخیر در عقد قرارداد یه منزله عدم پرداخت حق پرستاری نیست؛ بلکه به محض تمدید، توسط مسئولین مربوطه راهکار و آیین نامه اجرای نیز تعیین و ابلاغ شد و قطعاً از تاریخ تمدید و ادامه همکاری، مبالغ معوقه از سوی بیمه ایران پرداخت خواهد شد.
وی در ادامه حق پرستاری را متعلق به جانبازان بالای ۲۵ درصد، شیمیایی، اعصاب و روان والدین خانواده های شهدا و ایثارگر دانست و افزود: جانبازان مذکور با شرایط تعیین شده، شامل دریافت حق پرستاری می شوند که به صورت واریز به حقوق انجام می پذیرد و والدین ایثارگر نیز که به توانبخشی نیاز دارند، مستقیماً از بیمه ایران دریافت می کنند.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران به بیمارستان تخصصی روانپزشکی میلاد شهریار اشاره و تصریح کرد: از بین ۱۱-۱۰ بیمارستان تحت مدیریت بنیاد شهید و امور ایثارگران در سطح کشور در حوزه مدیریت ما، بیمارستان میلاد در این شهرستان برای ارائه خدمت به بیماران اعصاب و روان مستقر است که در سال۱۳۸۷ راه اندازی شده و با دارا بودن ۷۰ تخت پذیرای جانبازان اعصاب و روان مراجعه کننده از استانهای مختلف می باشد.
نصیری از افتتاح بخش اورژانس با حضور حجت الاسلام و المسلمین شهیدی نماینده ولی فقیه و معاون رییس جمهور و ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران در سال گذشته خبر داد و افزود: این مرکز، در ۲۲ اسفندماه  همزمان با بزرگداشت روز شهید و سالروز تأسیس بنیاد، با مراکز تخصصی و فوق تخصصی و اعتباری بالغ بر ده میلیارد تومان به بهره برداری رسید.
این مقام مسئول در پایان ضمن اشاره به اولویت خدمت رسانی به  ایثارگران و جانبازان اعصاب و روان بستری از ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به سایر اقشار خبر داد و افزود: اجرای طرح پایش سلامت خانواده شهدا و ایثارگران در روزهای اخیر و تمرکز آن در بیمارستان میلاد شهریار از جمله دیگر اقدامات در جهت خدمت رسانی به این عزیزان می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه