در حاشیه مراسم تودیع و معارفه فرماندار شهرستان آبیک؛
حرمت اربعین با کف و سوت شکسته شد
مراسم معارفه سرپرست جدید فرمانداری آبیک با حواشی همراه بود موجب انتقاد رئیس دادگستری از کف زدن و سردادن شعار «همتی، همتی، حمایتت میکنیم» شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار نگاه آبیک، مراسم معارفه سرپرست فرمانداری شهرستان آبیک که شامگاه شنبه با حضور استاندار قزوین، مسئولان این استان و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی، قضایی و انتظامی شهرستان آبیک برگزار شد، با حواشی مختلفی همراه بود که می توان به انتقاد از کف زدن در این مراسم از سوی رئیس دادگستری تا سردادن شعار «همتی، همتی، حمایتت می کنیم» و عدم حضور امام جمعه شهر آبیک اشاره کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از خبرنگار , نگاه آبیک, نگاه آبیک, ، مراسم معارفه سرپرست فرمانداری شهرستان آبیک که شامگاه شنبه با حضور استاندار قزوین، مسئولان این استان و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی، قضایی و انتظامی شهرستان آبیک برگزار شد، با حواشی مختلفی همراه بود که می توان به انتقاد از کف زدن در این مراسم از سوی رئیس دادگستری تا سردادن شعار «همتی، همتی، حمایتت می کنیم» و عدم حضور امام جمعه شهر آبیک اشاره کرد.,زمانی که علی رحمانی سرپرست جدید فرمانداری شهرستان آبیک برای دریافت حکم خود به جایگاه دعوت شد، عدهای با کف زدن، این مسئول را تشویق کردند.
,دقایقی را با سوت و کف زدن به شادمانی می پرداختند، که متاسفانه این سوت و کف ها در حالی زده شد که هزار عاشق اباعبدالله حسین(ع) در آستانه ی رحلت پیامبر و امام رضا(ع) و گذشته تنها چند روز از اربعین حسینی در حال بازگشت از پیاده روی به سمت حرم مطهر این امام همام هستند.
,کف زدن حضار در مراسم مورد انتقاد شدید رئیس دادگستری قرار گرفت و از خبرنگار فارس در آبیک خواست که این انتقاد که به جا نیز بود، انعکاس یابد.
,پس از پایان مراسم معارفه علی رحمانی سرپرست جدید فرمانداری شهرستان آبیک، سید آیت الله بنی هاشمی، رئیس دادگستری آبیک در محوطه مجتمع فرهنگی و هنری باران، در گفت وگو با خبرنگار نگاه آبیک، گفت: از شما درخواست می کنم این اعتراض من را حتما رسانه ای کنید که چرا در ماه صفر حین برگزاری مراسم، برخی از حضار اقدام به کف زدن کردند و مسئولین هیچ گونه واکنشی نشان ندادند.
, نگاه آبیک, نگاه آبیک,وی عدم اعتراض حضار و مسئولین به کف زدن افراد در این مراسم را بسیار ناپسند دانست و عنوان کرد: در ایام اربعین و در آستانه فرا رسیدن رحلت پیامبر اکرم(ص)، شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع)، کف زدن حضار در مراسم معارفه امری ناپسند بود و نباید این امر تحقق می یافت.
,رئیس دادگستری شهرستان آبیک، با اشاره به این که باید حرم عزای اهل بیت را حفظ کنند، ادامه داد: در ایام آخر صفر باید حرمت اهل بیت(ع) حفظ می شد نه این که در مراسم معارفه یک مسئول اقدام به کف زدن می شد.
,این مسئول با اشاره به این که دوستی خاندان رسول اکرم(ص) و اهل بیت(ع) را بر مسلمانان واجب کرده است، متذکر شد: دوستی لوازمی دارد و دوستدار صادق، کسی است که شرط دوستی را چنان که باید و شاید به جا آورد.
,بنی هاشمی با اشاره به این که یکی از مهم ترین لوازم دوستی، همدردی و همدلی با دوستان در مواقع سوگ و اظهار سرور و خوشحالی در شادی آنان است، تصریح کرد: از این رو در احادیث بسیاری، بر برپایی جشن و سرور در ایام شادی اهل بیت(ع) و ابراز حزن و اندوه در مواقع سوگ آنان، تأکید فراوانی شده است.
,وی افزود: حضرت علی(ع) می فرمایند: «شیعیان و پیروان ما در شادی و حزن ما شریکند. دارایی و جان خویش را در راه ما بذل می کنند، آنان از ما هستند و بازگشتشان به سوی ماست.»
,این مسئول اضافه کرد: بر این اساس، وظیفه عقلانی و شرعی ما پیروان اهلبیت(ع) ایجاب می کند که در ایام عزاداری این خاندان، حزن و اندوه خود را به «زبان حال» یعنی با اشک و ناله و زاری و با کم خوردن و کم آشامیدن مانند افراد غم زده اظهار کنیم و با پوشیدن لباسی که از حیث رنگ و نحوه پوشش در عرف، حکایتگر اندوه و ناراحتی است، عزاداری مان را نیز آشکار کنیم.
,بنی هاشمی در پایان گفت وگو با خبرنگار نگاه آبیک، با اشاره به این که مسئولین باید حرمت عزای ائمه اطهار را حفظ کنند، اظهار داشت: از آن جا که در فرهنگ شیعی، عزاداری باید از سر معرفت و شناخت باشد، همدردی با آن عزیزان، در واقع یادآوری فضایل، مناقب و آرمان های آنان است. به این ترتیب آدمی به سمت الگوگیری و الگوپذیری از آنان سوق می یابد.
, نگاه آبیک, نگاه آبیک,انتهای خبر/
]
ارسال دیدگاه