سرمای شدید در شازند در راه است
به دنبال ورود جبهه هوای سرد به کشور، استان و به تبع آن شهرستان شازند، پیش بینی ها حاکی از بارش برف و باران و کاهش شدید دما در روزهای آینده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری شازند ما، به دنبال ورود جبهه هوای سرد به کشور، استان و به تبع آن شهرستان شازند، پیش بینی ها حاکی از بارش برف و باران و کاهش شدید دما در روزهای آینده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما, شازند ما,

, ,
میرانی رئیس اداره هواشناسی شهرستان شازند در گفتگو با خبرنگار شازند ما گفت: در پی ورود جبهه هوای کم فشار و سرد به کشور پیش بینی می شود که بارش هایی را در سطح شهرستان طی هفته جاری داشته باشیم که این بارشها در ارتفاعات به شکل برف خواهد بود.
,,
وی افزود: همچنین تا آخر هفته شهرستان شازند سرمای شدیدی را تجربه خواهد کرد.
,,
طبق گزارش سایتهای هواشناسی تا کنون نزدیک به 4 میلیمتر بارش در سطح شهرستان شازند رخ داده و دمای هوا نیز تا 4 درجه زیر صفر رسیده است که این میزان تا 10 درجه سانتی گراد زیر صفر نیز خواهد رسید.
,,
انتهای پیام/ک
]
ارسال دیدگاه