راه اربعین راه ظهور مولاست
مگر نه این است که راه قدس از کربلا میگذرد و مگر نه اینکه جهانیان امام زمان (عج) را از طریق امام حسین (ع) می شناسند پس جهانی شدن امام حسین (ع) زمینه سازی برای ظهور مهدی موعود است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قابوس نامه، حرکت امام حسین (ع) از مدینه به مکه و سپس کوفه و ماجرای عاشورا و به اسارت رفتن زنان و کودکان امام(ع) و مصایبی که در بین راه و در منازل مختلف متحمل شده اند تا به حال کتاب های بی شمار نوشته شده است و اشعار گوناگونی سروده اند ولی در خصوص هیچ یک از انها این عبارت که در خصوص اربعین امده است نیامده که زیارت امام حسین (ع) دراین روز از راه دور ونزدیک از نشانه های پنج گانه شیعه باشد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قابوس نامه,سالها به این مطلب می اندیشیدم تا اینکه سال گذشته این سنت گرامیداشت امام حسین (ع) و پیاده روی عاشقان حسینی به یاد و به پاس حرکت کاروان حسینی از شام تا کربلا(نجف تا کربلا) احیا گردیده و آنهم با یک گوشه چشم رهبر فرزانه انقلاب اسلامی امام خامنه ای، و حضور حدود ۲۵ میلیون نفر از دلسوختگان حسینی در کربلا در روز اربعین باز ابعاد تازه تری را برایم مکشوف نمود.
,این حضور میلیونی که باعث شده بود در کشور عراق که درگیر حمله و تجاوز یزید یان زمان و وعمالشان باشد و باحضور داعش و دیگر گروه های تکفیری دچار نا امنی شدیدی شود اتفاق افتاد.
,اشاره رهبری به حضور مردم در این پیاده روی عاشقانه بود یا عاقلانه؟مساله این است.
,عقل می گفت که فرستادن مردم به این راه که داعشیان بی رحم در میانه آن هستن کاری است غیر عاقلانه ولی عشق چیز دیگری می گفت ذهن انسان را به شب ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ می برد وقتی رژیم سفاک ستمشاهی دستور به حکومت نظامی داد وتهدید کرده بود که هرکسی را که حکومت نظامی را بشکند گلوله باران خواهد کرد ولی امام عاشقان دستور دادند تا مردم با وجود این خطر به خیابان ها بریزند، در آن زمان برخی از صاحبان عقول نیز به امام (ره) خرده گرفتن که چرا این دستور را داده و مردم را به کشتن می دهد امام حرفی زدند که تکلیف را بر همگان مشخص کرد ایشان فرمودند« اگر این دستو ر از طرف امام زمان (ع) باشد چه ؟»
,و همان فرمان به ظاهرغیر عقلانی و عاشقانه باعث پیروزی انقلاب اسلامی و تاثیرات بعد از آن در دنیا شد
,آری سال گذشته آن اشاره رهبری و بوجود آمدن اجتماع عظیم و بی نظیر شیعیان جهان درکربلا وحول محور امام حسین(ع) باعث ایجاد امنیت در عراق و نشان دهنده قدرت شیعه شد و قدرت اسلام را به رخ جهانیان کشید و ثابت کرد که اگر هر کس بر کشتی نجات امام حسین سوار شود هدایت شده و به سعادت و عزت میرسد.
, ,
,
,
امسال نیزمسولین ایرانی و عراقی مردم محروم ولی عاشق عراق با همکاری و اتحاد بیش از سال گذشته اربعین دیگری را مدیریت کردند که به نظر میرسد نوید یک حرکت دور اندیشانه دیگری را می دهد.
,
مگر نه این است که راه قدس از کربلا میگذرد و مگر نه اینکه جهانیان امام زمان (عج) را از طریق امام حسین (ع) می شناسند پس جهانی شدن امام حسین (ع) زمینه سازی برای ظهور مهدی موعود است هر کس عاشق امام حسین (ع) می شود و در راه اربعینش پا می گذارد راه ظهور را در پی گرفته است و مسیر تاریخ را بر جهانیان مشخص می کند .
,
مدیریت مسولین در این راه تمرین اداره اجتماعات بزرگ تر زمان حضور مولاست تا بتوانند به مدد مشارکت مردمی ایرانی و عراقی حضوری با نظم و امنیت در رکاب مولا فراهم نمایند حضور عاشقان امام زمان (ع) که قطعأ عظیم تر از این اجتماعات خواهد بود . از این رو اربعین نجات دهنده اسلام است و باز هم این محرم صفر است و این حسین است که به داد اسلام میرسد و از خود و اهل وعیالش می گذرد تا انسانهای آزاده به خدا برسند بهتر بگوییم به مولا برسند و این بار قسط و عدل را در جهان حکم فرمانمایند و باز هم حسین و باز هم حسین
عبدالله محمدی
,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه