تذکر آیت‌الله موحدی‌کرمانی به مصباحی‌مقدم

تذکر آیت‌الله موحدی‌کرمانی به مصباحی‌مقدم
یک عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه از تذکر آیت‌‌الله موحدی کرمانی به حجت‌الاسلام مصباحی مقدم خبر داد و گفت: روند وحدت اصولگرایان امیدوار کننده است و دوستان نباید مصاحبه‌های اختلافی داشنه باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی از تذکر آیت‌الله موحدی کرمانی به حجت‌الاسلام مصباحی‌مقدم به دلیل مصاحبه‌ اختلافی خبر داد و گفت: شب گذشته، آیت‌الله موحدی کرمانی در جلسه‌ای به آقای مصباح مقدم درباره مصاحبه‌ اختلافی با یک سایتی که ماموریت اختلاف میان اصولگرایان دارد، تذکر داده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی گفت: آقای موحدی کرمانی از آن مصاحبه دلخور بودند چرا که آن مصاحبه نادرست و اختلافی بود؛ چرا که مسیر وحدت اصولگریان ذیل شورای فقها روندی امیدوار کننده دارد و قرار است هر وقت که لازم شد، آیات مصباح، موحدی و یزدی تشکیل جلسه دهند و اینکه این جلسات ادامه نخواهد داشت، درست نیست.

,

ترقی گفت: با توجه به روندی که ما در جریان اصولگرایی داریم و مسیر وحدت اصولگرایان که امیدوار کننده است، انتظار می‌رود، دوستان در مصاحبه‌ها دقت کنند و به نظرم مصاحبه آقای مصباحی مقدم اختلافی بود.

,

انتهای پیام/بخ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه