همایش «نهضت مازنده ایم» چهارشنبه برگزار می شود
جلسه مشترک نواب رئیس هیأت های ورزشی استان و شهرستان ارومیه با موضوع برگزاری همایش (نهضت ما زنده ایم) و برنامه های فرهنگی و ورزشی پاسداشت معصومه آباد بانوی ایثارگر دوران دفاع مقدس برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیار، جلسه مشترک نواب رئیس هیأت های ورزشی استان و شهرستان ارومیه با موضوع برگزاری همایش(نهضت ما زنده ایم) و برنامه های فرهنگی و ورزشی پاسداشت معصومه آباد بانوی ایثارگر دوران دفاع مقدس با حضور دکتر چمن گلی مدیرکل ورزش و جوانان استان و معاونین ورزشی و فرهنگی و امور جوانان برگزار شد.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیار، جلسه مشترک نواب رئیس هیأت های ورزشی استان و شهرستان ارومیه با موضوع برگزاری همایش(نهضت ما زنده ایم) و برنامه های فرهنگی و ورزشی پاسداشت معصومه آباد بانوی ایثارگر دوران دفاع مقدس با حضور دکتر چمن گلی مدیرکل ورزش و جوانان استان و معاونین ورزشی و فرهنگی و امور جوانان برگزار شد., به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیار، جلسه مشترک نواب رئیس هیأت های ورزشی استان و شهرستان ارومیه با موضوع برگزاری همایش(نهضت ما زنده ایم) و برنامه های فرهنگی و ورزشی پاسداشت معصومه آباد بانوی ایثارگر دوران دفاع مقدس با حضور دکتر چمن گلی مدیرکل ورزش و جوانان استان و معاونین ورزشی و فرهنگی و امور جوانان برگزار شد., شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیار, جلسه مشترک نواب رئیس هیأت های ورزشی استان و شهرستان ارومیه با موضوع برگزاری همایش(نهضت ما زنده ایم) و برنامه های فرهنگی و ورزشی پاسداشت معصومه آباد بانوی ایثارگر دوران دفاع مقدس با حضور دکتر چمن گلی مدیرکل ورزش و جوانان استان و معاونین ورزشی و فرهنگی و امور جوانان برگزار شد.,

عبداله چمن گلی در این نشست ورزش را عرصه تجلی ترویج فرهنگ و اخلاق مداری عنوان کرد و گفت: قهرمانی و کسب مدال، بدون روح پهلوانی و جوانمردی ارزش و جایگاهی ندارد و تعبیر ما از ورزش همان مهر و محبت و ایثار و دستگیری از نیازمندان است.
وی با بیان اینکه معصومه آباد یکی از بانوان ایثارگر و آزاده ای است که در راه عزت و افتخار میهن و انقلاب اسلامی با تحمل سختی ها و مصائب بزرگ سالها در اسارت رژیم بعثی عراق مانده، افزود: این بانوی آزاده استقامت و پایداری را با دلنوشته های خود در کتاب ارزشمند (ما زنده ایم) معنا کرده است.
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان غربی اظهار کرد: امیدواریم راه ارزشمند پایداری، استقامت و ایثار که یادگار دوران دفاع مقدس و چراغ راه عزت و سربلندی آحاد مختلف مردم جامعه بویژه بانوان پرتلاش می باشد، با مرور زندگی شیرزنانی چون معصومه آباد حفظ شود.
وی حضرت زینب (س) را اسوه بی بدیل استقامت و پایداری عنوان کرد و گفت: تأسی بانوان به این چراغ پرفروغ اهل بیت جهت داشتن زندگی موفقیت آمیز ضروری است.

لیلا سپهری نیز با بیان اینکه نهضت ما زنده ایم یکی از برنامه های ابلاغی سازمان بسیج جامعه زنان کشور است، گفت: این همایش جهت اجرا به سه قشر بسیج دانشجویی، دانش آموزی و بسیج ورزشکاران ابلاغ شده است.
وی به زمان برگزاری این همایش اشاره کرد و افزود: این همایش روز چهارشنبه ساعت 10 صبح با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تقویت روحیه دفاع مقدس و معرفی الگوهای دفاع مقدس در بین قشر ورزشکار برگزار می شود.
مسئول بسیج جامعه زنان آذربایجان غربی اظهار کرد: این همایش با همکاری اداره کل ورزش و جوانان و بسیج جامعه زنان سپاه شهدای آذربایجان غربی برگزار می شود.
در ادامه این جلسه شهلا مؤمن رئیس گروه هماهنگی امور بانوان اداره کل ورزش و جوانان دستورالعمل برگزاری همایش بزرگ نهضت ما زنده ایم را تبیین کرد و در رابطه با نقش و جایگاه بانوان در توسعه فرهنگ ایثار و مقاومت و نیز نشر ارزش های اسلامی مطالبی ارائه شد.
انتهای پیام/
, , , ,
, , , ,

,
,
,
, عبداله چمن گلی در این نشست ورزش را عرصه تجلی ترویج فرهنگ و اخلاق مداری عنوان کرد و گفت: قهرمانی و کسب مدال، بدون روح پهلوانی و جوانمردی ارزش و جایگاهی ندارد و تعبیر ما از ورزش همان مهر و محبت و ایثار و دستگیری از نیازمندان است.
, عبداله چمن گلی در این نشست ورزش را عرصه تجلی ترویج فرهنگ و اخلاق مداری عنوان کرد و گفت: قهرمانی و کسب مدال، بدون روح پهلوانی و جوانمردی ارزش و جایگاهی ندارد و تعبیر ما از ورزش همان مهر و محبت و ایثار و دستگیری از نیازمندان است., عبداله چمن گلی در این نشست ورزش را عرصه تجلی ترویج فرهنگ و اخلاق مداری عنوان کرد و گفت: قهرمانی و کسب مدال، بدون روح پهلوانی و جوانمردی ارزش و جایگاهی ندارد و تعبیر ما از ورزش همان مهر و محبت و ایثار و دستگیری از نیازمندان است., عبداله چمن گلی در این نشست ورزش را عرصه تجلی ترویج فرهنگ و اخلاق مداری عنوان کرد و گفت: قهرمانی و کسب مدال، بدون روح پهلوانی و جوانمردی ارزش و جایگاهی ندارد و تعبیر ما از ورزش همان مهر و محبت و ایثار و دستگیری از نیازمندان است.,وی با بیان اینکه معصومه آباد یکی از بانوان ایثارگر و آزاده ای است که در راه عزت و افتخار میهن و انقلاب اسلامی با تحمل سختی ها و مصائب بزرگ سالها در اسارت رژیم بعثی عراق مانده، افزود: این بانوی آزاده استقامت و پایداری را با دلنوشته های خود در کتاب ارزشمند (ما زنده ایم) معنا کرده است.
, وی با بیان اینکه معصومه آباد یکی از بانوان ایثارگر و آزاده ای است که در راه عزت و افتخار میهن و انقلاب اسلامی با تحمل سختی ها و مصائب بزرگ سالها در اسارت رژیم بعثی عراق مانده، افزود: این بانوی آزاده استقامت و پایداری را با دلنوشته های خود در کتاب ارزشمند (ما زنده ایم) معنا کرده است., وی با بیان اینکه معصومه آباد یکی از بانوان ایثارگر و آزاده ای است که در راه عزت و افتخار میهن و انقلاب اسلامی با تحمل سختی ها و مصائب بزرگ سالها در اسارت رژیم بعثی عراق مانده، افزود: این بانوی آزاده استقامت و پایداری را با دلنوشته های خود در کتاب ارزشمند (ما زنده ایم) معنا کرده است., وی با بیان اینکه معصومه آباد یکی از بانوان ایثارگر و آزاده ای است که در راه عزت و افتخار میهن و انقلاب اسلامی با تحمل سختی ها و مصائب بزرگ سالها در اسارت رژیم بعثی عراق مانده، افزود: این بانوی آزاده استقامت و پایداری را با دلنوشته های خود در کتاب ارزشمند (ما زنده ایم) معنا کرده است.,مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان غربی اظهار کرد: امیدواریم راه ارزشمند پایداری، استقامت و ایثار که یادگار دوران دفاع مقدس و چراغ راه عزت و سربلندی آحاد مختلف مردم جامعه بویژه بانوان پرتلاش می باشد، با مرور زندگی شیرزنانی چون معصومه آباد حفظ شود.
, مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان غربی اظهار کرد: امیدواریم راه ارزشمند پایداری، استقامت و ایثار که یادگار دوران دفاع مقدس و چراغ راه عزت و سربلندی آحاد مختلف مردم جامعه بویژه بانوان پرتلاش می باشد، با مرور زندگی شیرزنانی چون معصومه آباد حفظ شود., مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان غربی اظهار کرد: امیدواریم راه ارزشمند پایداری، استقامت و ایثار که یادگار دوران دفاع مقدس و چراغ راه عزت و سربلندی آحاد مختلف مردم جامعه بویژه بانوان پرتلاش می باشد، با مرور زندگی شیرزنانی چون معصومه آباد حفظ شود., مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان غربی اظهار کرد: امیدواریم راه ارزشمند پایداری، استقامت و ایثار که یادگار دوران دفاع مقدس و چراغ راه عزت و سربلندی آحاد مختلف مردم جامعه بویژه بانوان پرتلاش می باشد، با مرور زندگی شیرزنانی چون معصومه آباد حفظ شود.,وی حضرت زینب (س) را اسوه بی بدیل استقامت و پایداری عنوان کرد و گفت: تأسی بانوان به این چراغ پرفروغ اهل بیت جهت داشتن زندگی موفقیت آمیز ضروری است.
, وی حضرت زینب (س) را اسوه بی بدیل استقامت و پایداری عنوان کرد و گفت: تأسی بانوان به این چراغ پرفروغ اهل بیت جهت داشتن زندگی موفقیت آمیز ضروری است., وی حضرت زینب (س) را اسوه بی بدیل استقامت و پایداری عنوان کرد و گفت: تأسی بانوان به این چراغ پرفروغ اهل بیت جهت داشتن زندگی موفقیت آمیز ضروری است., وی حضرت زینب (س) را اسوه بی بدیل استقامت و پایداری عنوان کرد و گفت: تأسی بانوان به این چراغ پرفروغ اهل بیت جهت داشتن زندگی موفقیت آمیز ضروری است.,

,
,
,
, لیلا سپهری نیز با بیان اینکه نهضت ما زنده ایم یکی از برنامه های ابلاغی سازمان بسیج جامعه زنان کشور است، گفت: این همایش جهت اجرا به سه قشر بسیج دانشجویی، دانش آموزی و بسیج ورزشکاران ابلاغ شده است.
, لیلا سپهری نیز با بیان اینکه نهضت ما زنده ایم یکی از برنامه های ابلاغی سازمان بسیج جامعه زنان کشور است، گفت: این همایش جهت اجرا به سه قشر بسیج دانشجویی، دانش آموزی و بسیج ورزشکاران ابلاغ شده است., لیلا سپهری نیز با بیان اینکه نهضت ما زنده ایم یکی از برنامه های ابلاغی سازمان بسیج جامعه زنان کشور است، گفت: این همایش جهت اجرا به سه قشر بسیج دانشجویی، دانش آموزی و بسیج ورزشکاران ابلاغ شده است., لیلا سپهری نیز با بیان اینکه نهضت ما زنده ایم یکی از برنامه های ابلاغی سازمان بسیج جامعه زنان کشور است، گفت: این همایش جهت اجرا به سه قشر بسیج دانشجویی، دانش آموزی و بسیج ورزشکاران ابلاغ شده است.,وی به زمان برگزاری این همایش اشاره کرد و افزود: این همایش روز چهارشنبه ساعت 10 صبح با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تقویت روحیه دفاع مقدس و معرفی الگوهای دفاع مقدس در بین قشر ورزشکار برگزار می شود.
, وی به زمان برگزاری این همایش اشاره کرد و افزود: این همایش روز چهارشنبه ساعت 10 صبح با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تقویت روحیه دفاع مقدس و معرفی الگوهای دفاع مقدس در بین قشر ورزشکار برگزار می شود., وی به زمان برگزاری این همایش اشاره کرد و افزود: این همایش روز چهارشنبه ساعت 10 صبح با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تقویت روحیه دفاع مقدس و معرفی الگوهای دفاع مقدس در بین قشر ورزشکار برگزار می شود., وی به زمان برگزاری این همایش اشاره کرد و افزود: این همایش روز چهارشنبه ساعت 10 صبح با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تقویت روحیه دفاع مقدس و معرفی الگوهای دفاع مقدس در بین قشر ورزشکار برگزار می شود.,مسئول بسیج جامعه زنان آذربایجان غربی اظهار کرد: این همایش با همکاری اداره کل ورزش و جوانان و بسیج جامعه زنان سپاه شهدای آذربایجان غربی برگزار می شود.
, مسئول بسیج جامعه زنان آذربایجان غربی اظهار کرد: این همایش با همکاری اداره کل ورزش و جوانان و بسیج جامعه زنان سپاه شهدای آذربایجان غربی برگزار می شود., مسئول بسیج جامعه زنان آذربایجان غربی اظهار کرد: این همایش با همکاری اداره کل ورزش و جوانان و بسیج جامعه زنان سپاه شهدای آذربایجان غربی برگزار می شود., مسئول بسیج جامعه زنان آذربایجان غربی اظهار کرد: این همایش با همکاری اداره کل ورزش و جوانان و بسیج جامعه زنان سپاه شهدای آذربایجان غربی برگزار می شود.,در ادامه این جلسه شهلا مؤمن رئیس گروه هماهنگی امور بانوان اداره کل ورزش و جوانان دستورالعمل برگزاری همایش بزرگ نهضت ما زنده ایم را تبیین کرد و در رابطه با نقش و جایگاه بانوان در توسعه فرهنگ ایثار و مقاومت و نیز نشر ارزش های اسلامی مطالبی ارائه شد.
, در ادامه این جلسه شهلا مؤمن رئیس گروه هماهنگی امور بانوان اداره کل ورزش و جوانان دستورالعمل برگزاری همایش بزرگ نهضت ما زنده ایم را تبیین کرد و در رابطه با نقش و جایگاه بانوان در توسعه فرهنگ ایثار و مقاومت و نیز نشر ارزش های اسلامی مطالبی ارائه شد., در ادامه این جلسه شهلا مؤمن رئیس گروه هماهنگی امور بانوان اداره کل ورزش و جوانان دستورالعمل برگزاری همایش بزرگ نهضت ما زنده ایم را تبیین کرد و در رابطه با نقش و جایگاه بانوان در توسعه فرهنگ ایثار و مقاومت و نیز نشر ارزش های اسلامی مطالبی ارائه شد., در ادامه این جلسه شهلا مؤمن رئیس گروه هماهنگی امور بانوان اداره کل ورزش و جوانان دستورالعمل برگزاری همایش بزرگ نهضت ما زنده ایم را تبیین کرد و در رابطه با نقش و جایگاه بانوان در توسعه فرهنگ ایثار و مقاومت و نیز نشر ارزش های اسلامی مطالبی ارائه شد.,, , , ,
انتهای پیام/
, انتهای پیام/, انتهای پیام/, انتهای پیام/,
ارسال دیدگاه