هشت سال جنگ تحمیلی در روزهای سرد و برفی کردستان
برف سنگین و سرمای استخوان سوز زمستان نیز نمی توانست بسیجیان دریادل را از رفتن به جبهه های حق علیه باطل بازدارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پیشمرگ روح الله، هشت سال جنگ تحمیلی در حالی سپری شد که حتی روزهای سرد زمستان نیز مانعی برای حضور بسیجیان دریا دل در مصاف با جبهه کفر نمی شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیشمرگ روح الله, پیشمرگ روح الله,,
برف سنگین زمستان و سرمای ارتفاعات کردستان شاهد حضور بسیجیان صف شکنی است که، گرمای خانه را رها کردند و به خطوط مقدم جبهه شتافتند. قدرت ایمان بسیجیان، همواره بر سرمای زمستان چیره می شد و به همین دلیل هیچ گاه جبهه های حق علیه باطل از نیروهای متعهد و بسیجی خالی نمی شد.
,,
بسیجیان از هر قشریف در روزهای سرد زمستان خودشان را به جبهه های نور می رساندند، تا مبادا دشمن خونخوار از سرمای زمستان استفاده کند و خودش را به مرزهای ایران اسلامی برساند.
,,
در زیر تصاویری از حضور رزمندگان در جبهه های هشت سال دفاع مقدس را می توانید مشاهده نمایید.
,,

, ,

, ,

, ,

, ]
ارسال دیدگاه