شهردار همدان:
پایان عملیات بتن ریزی فاز دو تقاطع غیر همسطح آیت ا... نجفی
شهردار همدان گفت: عملیات بتن ریزی فاز دو پروژه تقاطع غیرهمسطح آیت ا... نجفی با تمهیدات کاملاً فنی و اجرایی به پایان رسید[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از نافع، امیررضا یوسفیان با بیان این مطلب افزود: عملیات بتنریزی این تقاطع غیرهمسطح طی چهار روز با پیشبینی و تمهیدات کاملاً فنی و اجرایی در شرایط فعلی آب و هوایی اجرا شد و به پایان رسید.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, نافع,یوسفیان با بیان اینکه این قسمت عملیات اجرایی که بتنریزی آن انجام شد جزء قسمتهای حساس و ضروری پروژه تقاطع غیرهمسطح آیتا... نجفی است، افزود: با اجرای این قسمت بخش عمدهای از محدودیتهای ترافیکی ایجاد شده در این تقاطع تا حدود زیادی مرتفع خواهد شد.
,وی اضافه کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی و برودت هوا، ادامه روند احداث در فضایی ایمن و مطلوب انجام شد بهنحوی که پروژه با استفاده از ابزار گرمایشی و مسدود کردن اطراف حتی با پوشش سقف، زمینه بتنریزی فراهم شد.
,شهردار همدان افزود: امید است با مساعد شدن شرایط آب و هوایی سرعت اجرای پروژه آیتا... نجفی افزایش یابد تا بتوان جبران زمانهایی که شرایط آب و هوایی مناسب نبود انجام شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه