16آذر روز عدالتخواهی دانشجویان است

16آذر روز عدالتخواهی دانشجویان است
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان به مناسبت روز دانشجو پیامی صادر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زنگ اول، عبدالرضافولادوند به شرح زیر است:   بسم الله الرحمن الرحیم
  در تاریخ معاصر ایران رخدادهای بزرگ و ماندگاری به ثبت رسیده که هریک از آنها نقطه ی عطفی در حرکت انقلابی ملت بزرگ ایران به شمار می روند.
  یکی از این حماسه های بزرگ و ماندگار در 16 آذر 1332 رقم خورد. روزی که شعله های عدالتخواهی، آزادیخواهی و استقلال طلبی به دست دانشجویان فهیم  و آگاه روشن شد.
 رخداد بزرگ 16 آذر که به فاصله اندکی پس از کودتای ننگین 28 مرداد اتفاق افتاد، به خوبی نشان داد که ملت ایران نه تنها استبداد و استکبار را بر نمی تابد، بلکه براساس فرهنگ و اعتقادات خود به دنبال استقلال و آزادی است.
 در این روز، فریاد عدالت خواهی، آزادی خواهی و استقلال طلبی ملت بزرگ و قهرمان ایران از زبان دانشجویان آگاه و حماسه ساز، چنان لرزه ای بر اندام استبداد و استکبار انداخت که چاره ای جز آتش گشودن به حریم دانشگاه نداشتند.
  این جانب ضمن تسلیت ایام سوگواری ماه صفر و  گرامیداشت یاد و خاطره ی امام راحل(ره)، شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به ویژه شهدای دانشجو، آرزوی طول عمر با عزت برای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و توفیق روز افزون دولت تدبیر و امید، فرارسیدن 16 آذر، روز دانشجو را به اساتید محترم و دانشجویان عزیر به ویژه دانشجویان فرهیخته ی دانشگاه فرهنگیان تبریک عرض می نمایم.
                                                             عبدالرضا فولادوند
                                              مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زنگ اول,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه